Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η δολοφονία του 30χρονου ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε....


Το έγκλημα όπως αποδείχτηκε ήταν προμελετημένο από τους Αφγανούς αφού την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας του 30χρονου οι πρώτοι είχαν παραβιάσει την εξώπορτα του σπιτιού του με σκοπό να το διαρρήξουν, αν και δεν πρόλαβαν να αρπάξουν πολλά πράγματα παρά μόνο μερικά ρούχα γιατί τους αντιλήφθηκε ο σκύλος του σπιτιού και τράπηκαν σε φυγή.

Την επόμενη μέρα το θύμα είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, όταν κάποια στιγμή πέρασαν κοντά από
κάποιους Αφγανούς αυτό άρχισε να τους γαβγίζει επιθετικά. Οι Αφγανοί αντέδρασαν άσεμνα προκαλώντας με χειρονομίες και βρισιές τον 30χρονο ο οποίος αφού επέστρεψε το σκύλο του στο σπίτι γύρισε να τους ζητήσει το λόγο.


Όταν γύρισε βρήκε έναν από αυτούς και άρχισαν μεταξύ τους έναν φραστικό διάλογο πάνω στον οποίο ο 30χρονος δεν αντιλήφθη τους άλλους 2 Αφγανούς που στράφηκαν εναντίον του και πίσω από την πλάτη του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος να δεχτεί 6 μαχαιριές σε όλο του το σώμα και μια εξ αυτών στην καρωτίδα, η οποία ήταν και η χαριστική.

Μόλις που κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα έξω από τα σκαλοπάτια ενός σπιτιού της γειτονιάς του και το μόνο που κατάφερε και ψέλλισε στον άνθρωπο που τον αντίκρισε ήταν η φράση…. Αφγανοί…(αν και στην αρχή ο άνθρωπος που τον άκουσε νόμισε ότι είπε Αλβανοί) …μετά ….έσβησε το παλικάρι …εκεί στα σκαλοπάτια !

Σίγουρα η λίστα με τα έκτροπα και τις εγκληματικές ενέργειες των παράνομων μεταναστών στην Πάτρα είναι
πολύ μεγάλη και δεν πρόκειται ποτέ να βγει στο φως ….αλλά οι μαρτυρίες των κατοίκων της Πόλης είναι χιλιάδες !


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=42672&Itemid=85