Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Οι σοσιαληστές πατριώτες βγάζουν στο σφυρί ολόκληρη την Ελλάδα

Αφού τα πουλήσουν όλα κοψοχρονιάς και τσάμπα ... για να απαλλαγούμε από τις "σπάταλες" δραστηριότητες του δημοσίου ... μετά από λίγα χρόνια οι ίδιες εφημερίδες θα πρωτοστατήσουν στην επανακρατικοποίησή τους για εθνικούς λόγους!
Μόνο που τότε θα πληρώσουμε 20 φορές την τιμή που πουλήσαμε και 10 φορές την πραγματική τους αξία.

Στο εξωτερικό, ο κερδοσκοπικός αυτός κύκλος εις βάρος των κρατικών εταιριών και τραπεζών που μοναδικό σκοπό έχει την μεταφορά πλούτου από το Δημόσιο σε συγκεκριμένα συμφέροντα έχει εφαρμοστεί από καιρό. Ο ενθουσιασμός της ιδιωτικοποίησης πέρασε. Οι φορολογούμενοι έχασαν δισεκατομμύρια ευρώ από το ξεπούλημα και πλέον προσπαθούν να τους πείσουν ότι το κράτος πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο συγκεκριμένων εταιριών και τραπεζών. Και η τεχνητή ανάγκη αυτή θα επιβαρύνει για άλλη μία φορά τους πολίτες που προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει αφού κανένας δεν τους λέει την αλήθεια.
Και κατά το "αναγκαίο" ξεπούλημα και κατά την "αναγκαία" επαναγορά ... μία "ορχήστρα' δημοσιογράφων και πολιτικών βρίσκουν ανά περίπτωση "σοβαρούς" λόγους για τους οποίους αξίζει να χάσουν χρήματα οι φορολογούμενοι. Όλα φυσικά για το καλό μας!
Και εάν ιδιωτικοποιηθεί η ύδρευση και από το χρηματιστήριο καταλήξει στα χέρια Τούρκων κερδοσκόπων ... έχετε διανοηθεί τις συνέπειες και τις δυνατότητες εκβιασμού;
Να ελέγχει κανείς το πόσιμο νερό είναι το πιο ισχυρό "όπλο" του κόσμου και ο "σοσιαλιστής" Γιωργάκης ... βγάζει το νερό μας ... στο σφυρί χωρίς να ρωτήσει κανέναν.
(Φώτο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)
http://edessa-vegoritida.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_7318.html