Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ποιοι δεν θα πάνε σήμερα στην ΚΕ της ΝΔ.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, λογικά δεν θα πρέπει να πάνε δύο κατηγορίες στελεχών.
Α) Αυτοί που χθες από τη Λάρισα έδιωξε από το κόμμα ο Αντώνης Σαμαράς. Δηλαδή όλους όσους δεν είχε συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των τελευταίων βουλευτικών εκλογών ο Κώστας Καραμανλής και
Β) Αυτοί που εξακολουθούν να μην αποδέχονται το αποτέλεσμα των δημοκρατικών εσωκομματικών εκλογών της 29-11-2009.
Θα έχει λοιπόν πολύ ενδιαφέρον να δούμε στην πρώτη περίπτωση πόσα από τα.....
πρώην πλέον στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν πολιτική τσίπα και θα πάνε στην ΚΕ κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν, επιδιώκοντας να ηρωποιηθούν με πρόκληση της διαγραφής τους επίσημα από τον Αντώνη Σαμαρά.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αν τα στελέχη της δεύτερης κατηγορίας, τελικά πάνε στη συνεδρίαση του ανωτάτου οργάνου του κόμματος και ταυτόχρονα δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα της 29-11-2009. Αφού δεν υπάρχει δημοκρατική συνείδηση στα δεύτερα αυτά στελέχη, τουλάχιστον να έχουν την πολιτική εντιμότητα να απομακρυνθούν μόνα τους και να μην επιδιώκουν και αυτά την ηρωποίησή τους με διαγραφή τους από τον Αντώνη Σαμαρά, προκαλώντας επίτηδες διάσπαση στο κόμμα.
Θα πρέπει και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας να καταλάβει ότι, είτε αποδέχεσαι το αποτέλεσμα στο οποίο ο ίδιος συμμετείχες, είτε φεύγεις μόνος σου χωρίς να προκαλείς προβλήματα στο υπόλοιπο κόμμα.

hassapis-peter