Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο αρχιερέας της διαφθοράς, ολοκληρώνει το σχέδιο των τραπεζιτών: “Θα βγούμε από το Ευρώ”!

σημιτης ευρωζωνηΟΤΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ.

Το χρέος δεν πρέπει να “διαγραφεί” ως μη βιώσιμο (υποδουλωνοντας ες αεί την χώρα) αλλά ως απεχθές και επονείδιστο.

Για να το πούμε απλά και κατανοητά: Ο άνθρωπος που αγόρασε το κάθε Ευρώ με 340,75 δραχμές, τώρα προπαγανδίζει την επιστροφή του, ΔΩΡΕΑΝ.

Όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, η φυσική κατάληξη του δολοφονικού μνημονίου, είναι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (και την ΕΕ). Τώρα, έρχεται ο αρχιτέκτονας της καταστροφής και της υποδούλωσης για να το επιβεβαιώσει.

Ο άνθρωπος που έβαλε την χώρα στην ΟΝΕ με ληστρικούς όρους, στρώνει το χαλί για την“οικειοθελή” έξοδο.

Δηλαδή, η Ελλάδα πρόκειται να απεμπολήσει το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ Ευρώ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν ενεργοποίησε κανένα από τα ευεργετικά στοιχεία που έδινε αυτό το χρυσοπληρωμένο αγαθό για την “έξοδο από την κρίση”. Είναι η μοναδική χώρα ιστορικά που απεμπόλησε το Ευρωπαϊκό δίκαιο για να αλυσοδεθεί στα δεσμά του ΔΝΤ.

…και όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, ιστορικά υπάρχει ένα ισχυρό, κοινό στοιχείο: Η κατάρρευση του τοπικού νομίσματος.

Ο Σημίτης δανειζόταν νύχτα από Γερμανικές τράπεζες για να πληρώνει τις γερμανικές εταιρείες. Πέταγε το χρέος στην επόμενη γενιά. Οι μίζες, πληρωνόντουσαν μετρητοίς.

“Μα εμείς έχουμε Ευρώ”! Ήταν το δόλιο επιχείρημα των τηλεπαπαγάλων προπαγανδιστών. Μα ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό σημαίνει για την Ελλάδα “κατάρρευση του τοπικού νομίσματος”. Έξοδος από το Ευρώ και επιστροφή στην (κατοχική) δραχμή.

Είναι οι ίδιοι, άθλιοι προπαγανδιστές που δεν τόλμησαν να ψελλίσουν για το ισχυρό κλείδωμα Δολαρίου – Πέσο (Αργεντινή) και πως ξεκλείδωσε υπέρ των τοκογλύφων, δίνοντας την χαριστική βολή στην χώρα.

Εκεί ακριβώς τα δύο “άκρα”, τραπεζίτες και Αλαβάνοι συναντιούνται. Ποιός θα ξεχάσει τον ηγέτη της “πορτοκαλί επανάστασης” α λα Ελληνικά να γκρεμίζει τον κακό Καραμανλή για να έλθει ο Παπανδρέου και το ΔΝΤ;

Το πέσο κατέρρευσε με το ξεκλείδωμα της ισοτιμίας. Οι τραπεζίτες που όφειλαν “δολλάρια” στους καταθέτες, βρέθηκαν στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να τους δίνουν σεντς. Οι Ελληνικές τράπεζες, πήραν 200 δις ΕΥΡΩ με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου. Με το “ξεκλειδωμα” της Ελλάδας από την ΕΕ, θα επιστρέφουν δεκάρες στους καταθέτες.

Ποιός δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η οικειοθελής έξοδος από την Ευρωζώνη βολεύει αποκλειστικά και μόνο τους τραπεζίτες που γέμισαν τα ταμεία τους με δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ πληρωμένα από τον δημόσιο κορβανά;

Ποιός δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που έχει εισπράξει τα Ευρώ είναι αυτός που εκλιπαρεί να μετατραπούν οι καταθέσεις των πολιτών σε κατοχική δραχμή; Αυτή θα είναι η μεγάλη και τελευταία αρπαχτή των τραπεζιτών, που προαναγγέλει ο Σημίτης με το χθεσινό του άρθρο στο “Βήμα”.

Το έχουμε αποκαλύψει εδώ και χρόνια: Δεν το περίμενες Βαγγέλη μου ότι οι τραπεζίτες που πληρώσατε σε Ευρώ τώρα θέλουν δραχμή; (Η είδηση πίσω από την “είδηση”)

Η συγκυρία με τις μίζες των εξοπλιστικών δεν είναι καθόλου τυχαία. Εντός ΕΕ, η Ελλάδα μπορεί εύκολα να διεκδικήσει από την Γερμανία όλα τα κλεμμένα, μαζί με το απεχθές και επονείδιστο χρέος των θαλασσοδανείων για τα εξοπλιστικά, την Siemens και άλλα: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

Η αναστροφή αυτής της πορείας προς τον όλεθρο, απαιτεί την έξοδο από το μνημόνιο και την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού δικαίου ως προς την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Αφού πρώτα έχουν τελεσιδικήσει και καταδικαστεί οι αρχιτέκτονες της καταδολίευσης, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Προβόπουλος, Γεωργίου κλπ. Μαζί με αυτό καταπίπτουν εγγυήσεις, Βρετανικό δίκαιο και ότι έχει υπογραφεί από αυτή την εγκληματική οργάνωση.

Αυτή είναι η ιστορική φωτογραφία που δημοσίευσε το Ολυμπία από την Αργεντινή: “Κλέφτες, θέλουμε πίσω τα δολλάρια μας” έγραφε ο λαός. Οι καταθέσεις του είχαν μετατραπεί σε σεντς. Οι τραπεζίτες είχαν θησαυρίσει,

Απαιτούνται απλώς καθαροί πολιτικοί που δεν θα βρίσκονται στα κατάστιχα της Γερμανίας με ποσά δίπλα στα ονόματα τους.

Θα επανέλθουμε.