Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σταματήστε τον Σόρος!

Σταματήστε τον Σόρος!
Παρουσιάζουν ως φιλάνθρωπο, έναν καταδικασμένο κερδοσκόπο

Πολλοί μιλούν πλέον για σχέδιο του διεθνώς αναγνωρισμένου ως κερδοσκόπου Τζόρτζ Σόρος για τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο «απόθεσης» μεταναστών που αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται σε διεθνή φόρα, προκαλώντας ερωτηματικά για την ανοχή που επιδεικνύουν οι ελληνικές αρχές. 
Ο φιλοσκοπιανός μεγαλοεπενδυτής, βρέθηκε πρόσφατα σε συνέδριο στο Βερολίνο, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο για την παγκόσμια Διακυβέρνηση Nicolas Berggruen, προκειμένου να προωθήσει το σχέδιο του για μετατροπή της Ευρώπης σε μία μεταεθνική οντότητα, πολιτικά και οικονομικά κηδεμονευομένη. Μιλώντας στο συνέδριο, ο Σόρος παρουσίασε τη σημερινή κατάσταση με την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαχωρίζεται σε μία ένωση πιστωτών και οφειλετών, ωστόσο, στάθηκε στην ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ιδιαίτερο πλέγμα προστασίας των μεταναστώνΤο σχέδιο του Σόρος, όπως κατηγορείται, προβλέπει τη μετατροπή της χώρας μας σε μία ιδιότυπη αποθήκη ψυχών, η οποία μέσω των ιδρυμάτων που στήνει ο Σόρος και των κεφαλαίων που συγκεντρώνει για το σκοπό αυτό, είναι πιθανό πως θα διαλύσουν κάθε εθνικό και κοινωνικό ιστό στην Ελλάδα
Η οργάνωση του Σόρος ονομάζεται "Ανοιχτή Κοινωνία" και σύμφωνα με το πλάνο της αναμένεται να χρηματοδοτήσει τη στέγαση και τη σίτιση των μεταναστών που βρίσκονται στην πατρίδα μας. Υπό το φόβο αντιδράσεων πάντως από τους Έλληνες, αναμένεται να υπάρχει η δυνατότητα στους ξενώνες που θα δημιουργήσει, να μένουν και Έλληνες πολίτες. Ο μεγαλοκερδοσκόπος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως οι παράνομοι μετανάστες λόγω των προβλέψεων της συνθήκης Δουβλίνο Ι στοχεύει να διατηρήσει τον τεράστιο αυτό αριθμό μεταναστών στη χώρα μας υπό το δόγμα πως "η Ευρώπη θα πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στους Έλληνες και η Ελλάδα στους μετανάστες".
Πολιτικοί αναλυτές πάντως, τονίζουν πως απώτερος σκοπός του Σόρος είναι να προκαταβάλει κάθε πολιτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα, δημιουργώντας τετελεσμένα με τη μόνιμη εγκατάσταση των μεταναστών στη χώρα. Η φερόμενη ως εκμετάλλευση αυτή των μεταναστών εξυπηρετεί την πρόθεσή του να δημιουργηθεί ένα συνονθύλευμα που θα εξυπηρετεί την πολυπολιτισμική κοινωνία. Το ερώτημα βέβαια που γεννάται είναι προς τους Δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, οι οποίοι το χειμώνα αποδέχθηκαν μία πρώτη χορηγία του διεθνούς κερδοσκόπου και δεν έχουν αποκλείσει τη συνεργασία με το ίδρυμα του για τη στέγαση των μεταναστών. 
Άραγε ποιος δίνει τη νομιμοποίηση στους δύο δημάρχους να δημιουργούν τετελεσμένα που μπορεί να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό; Σε κάθε περίπτωση, οφείλει η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό τις προθέσεις της απέναντι στη δραστηριότητα του διεθνούς κερδοσκόπου και να πετύχει τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια των κεφαλαίων που αυτός μεταφέρει στη χώρα μας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια του.


Read more: http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/325409/stamatiste-ton-soros#ixzz2YkghICmH