Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΗΜΙΤΗ! “Θα φωνάξουμε το ΚΥΣΕΑ, αλλά όχι τώρα”!


Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην δίκη Τσοχατζόπουλου, όπου όπως αποκάλυπτε το Ολυμπία από πέρυσι τον Αύγουστο, η κλήση του ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την σκανδαλώδη σύμβαση ήταν όχι “πιθανή”, αλλά επιβεβλημένη!

Έχετε δηλαδή έναν χορό μίζας για την συγκεκριμένη σύμβαση, μεγάλα ποσά με άγνωστους αποδέκτες και από την άλλη μία σκανδαλώδη σύμβαση που υπογράφεται από το ΚΥΣΕΑ με απουσία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (!!) ο οποιος όμως δεν υπέβαλλε κάποια ένσταση. Απλώς την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που έπρεπε να γίνει είναι να κληθούν όλα τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ και να καταθέσουν με βάση το εξής απλό ερώτημα:

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ή συμμετείχατε σε απιστία, παράβαση καθήκοντος κλπ επειδή είσασταν αφηρημένοι, εύπιστοι, αγράμματοι, αφελείς;

Είναι ντροπή να μην έχουν κληθεί ακόμα όσοι υπέγραψαν για να δικαιολογήσουν την υπογραφή τους και να παραπεμφθούν για πλημμέλημα ή κακούργημα. Δύο δρόμοι υπάρχουν.

Ξαναδείτε το επίμαχο ΚΥΣΕΑ με τα τρανταχτά ονόματα: ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ. Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα…