Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΤ (όχι τις κατουρημένες ποδιές).

Γράφει ο Κώστας Βέρμπης
Ηγουμενίτσα
Ακούμε πολλές φορές, τους διορισμένους με ρουσφέτια στην ΕΡΤ, ανίκανους επαγγελματίες δημοσιογράφους να παλέψουν στην « πιάτσα » για δουλειά, να ομιλούν για λύση του προβλήματος της ΕΡΤ, νομίζοντας ότι η κινητοποίηση του Ελληνικού λαού, γίνεται για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμιά τους που απόκτησαν γλείφοντας κατουρημένες ποδιές, και δεν κατάλαβαν ότι ο Ελληνικός λαός αγωνίζεται για τα κανάλια του και για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αν συνεχίσουν στο ίδιο μήκος να είναι σίγουροι ότι ο λαός θα τους εγκαταλείψει και θα βρεθούν στην κόλαση. Γι’αυτό ας σταματήσουν την ευγένεια


απέναντι στο φασιστικό και προδοτικό σύστημα, σκεπτόμενοι μόνον το συμφέρον τους, και γλείφοντας όλους τους εγκάθετους υπηρέτες των κατοχικών δυνάμεων , και να αρχίσουν να συμπάσχουν με τον υπόλοιπο λαό. Να τον ενημερώνουν , όχι για το πώς μεθοδεύει ο πρωθυπουργός, του (δίνουμε γη και ύδωρ.), στις κατοχικές δυνάμεις, αλλά για τις προδοσίες, και εκτελέσεις που γίνονται στην χώρα μας. Να πάνε να συναντήσουν τα 2 εκατομμύρια πεινασμένους , και να αρχίσουν να λειτουργούν και να ζουν μόνο γι’αυτούς και τίποτε άλλο. Εμείς πιστέψαμε ότι βοηθάμε να συνεχίσει να ζει η ΕΡΤ, όχι για να λύσετε εσείς το προσωπικό σας πρόβλημα ΜΌΝΟ, αλλά για να λύσει όλος ο λαός το πολιτικό πρόβλημα της χώρας του. Σταματήστε λοιπόν το ξεπούλημα του λαού, για ακόμη μια φορά. Ενημερώστε μας ότι το θέμα της φασιστικής παρέμβασης στην ΕΡΤ, όπως το περιγράφουν όλοι οι ξένοι που έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια από σας, είναι πλήγμα στην καρδιά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ύπαρξης και παρουσίας του Ελληνικού λαού, και όχι μόνο το χάσιμο του δικού σας « ψωμιού ».
Μπείτε λοιπόν μπροστάρηδες στον αγώνα του λαού, και μην μας ξαναβγάζετε να ακούμε τους προδότες, και βγάλτε επιτέλους να μιλήσει σήμερα μόνον ο φιμωμένος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, γιατί διαφορετικά, άντε να πάτε στο διάβολο μαζί με όλους ΕΜΑΣ, και να ξέρετε κάτι, δεν μας ενδιαφέρουν τα εργασιακά ένσημα που έχει ο κάθε ένας από σας, μας ενδιαφέρει, η συνέχιση της ύπαρξης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!