Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Περιέργως σήμερα κυρώθηκε η σύμβαση με την οποία χαρίζει η Ελλάδα 132 εκατομμυρια Δολλάρια ΗΠΑ στο Ιρακ….

Την στιγμή που κλείνουν την ΕΡΤ και πετάνε στον δρόμο 2565 οικογένειες ΧΑΡΙΖΟΥΝ 133 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ στο Ιρακ.
Ενώ μεταφέρουν την πληρωμή οφειλής του για 126 εκατομμύρια Δολλάρια ΗΠΑ το 2019. Αυτό με κυρωτικό νόμο που δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (τεύχος 142Α/12-6-2013) και αφορά σύμβαση που είχε υπογράψει ο Αλογοσκούφης στις 11/10/2008.
Από ότι φαίνεται λεφτά για να χαρίζουμε από δάνεια που μας οφείλονται υπάρχουν. Λεφτά για να μείνει ανοικτή η ΕΡΤ που δεν είχε και ζημίες δεν υπάρχουν….. (πώς όμως θα χαριστούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ανήκαν και είχαν πληρωθεί από την ΕΡΤ, δηλαδή εμάς τους πολίτες στους δικούς τους καναλάρχες????)
Στο ίδιο ΦΕΚ έχουν κυρωθεί και διάφορα “περίεργα” που αφορούν δάνειο της Ελλάδας προς την Αλβανία και κάποια επίσης “περίεργα” σχετικά με τα ναυπηγεία της Ελευσίνας για την προμήθεια πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού.
Υ.Γ:Βρε πώς «ξεχάστηκε» το «αντιρατσιστικό»…… Χρειάστηκε μόνο το κλείσιμο του μόνου νόμιμου τηλεοπτικου δικτύου της Χώρας, του Ελληνικού ραδιοφώνου με ιστορία 75 ετών, του δημοσίου δορυφορικού σήματος της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και της Κύπρου, των ραδιοφωνικών σταθμών και των άλλων πολιτιστικών τμημάτων και του Αρχείου της ΕΡΤ και 2565 Ελληνες εργαζόμενοι στο δρόμο….
Αραγε αν ήταν λαθρομετανάστες αντί για Ελληνες φορολογούμενοι μήπως την είχαν γλυτώσει???? Δεν το αποκλείω καθόλου…
Αλλωστε στο Ελλαδιστάν πλέον οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι οι μετανάστες, ιδίως αν είναι και παράνομοι…