Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η Χριστοφιλοπούλου, «λαγός» του Βενιζέλου!…


Γράφει ο Αιας
Πριν Λούκα Κατσέλη φωνήσαι, εκδηλώθηκε η Ε. Χριστοφιλοπούλου, σημαίνον στέλεχος του, υπό τον Ε. Βενιζέλο, νεοφιλελεύθερου κομματικού μορφώματος και σε ρόλο «λαγού», μίλησε ακόμη και για προεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.
Τι πιο φυσιολογικό, αν κρίνουμε από την αγαστή συνεργασία Σαμαρά – Βενιζέλου, για την πιστή εφαρμογή της βάρβαρης και αδιέξοδης πολιτικής του μνημονίου.
Βέβαια, στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η τετραπέρατη πρώην υπουργός Παιδείας επιχείρησε να ανασκευάσει ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πείσει περισσότερους για την ειλικρίνεια των ενδόμυχων σκέψεων της Ιπποκράτους.
«Ο Βενιζέλος, έχει στόχο ένα μικρό κόμμα που θα αποτελεί τη μικρή κυβερνητική συνιστώσα της ΝΔ», διατείνονται στελέχη, που στα τραπεζώματα των τελευταίων ημερών έχουν ως κύριο …πιάτο τον αρχηγό τους.
Λίγα 24ωρα ενωρίτερα η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λ. Κατσέλη, απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση είχε δηλώσει ότι, το πιο έντιμο γιαυτούς που κρατάνε τις σφραγίδες του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο κόσμος έχει φύγει, θα είναι να ενταχθούν στη ΝΔ!…
ΥΓ. Γέλασε και ο κάθε πικραμένος ΠΑΣΟΚος, διαβάζοντας στη διευκρινιστική δήλωση της Χριστοφιλοπούλου, πως η μόνη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει προεκλογικά είναι με το χώρο της κεντροαριστεράς…