Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στο πρόσωπο του Αλέξη, δολοφονήθηκε η Ελλάδα.



ellada alexisΑυτή είναι η απλή αλήθεια και Εύγε στην εφημερίδα “Ελλάδα” που το αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές. Μαζί με όλα τα ντοκουμέντα των μυστικών υπηρεσιώνεκείνης της εποχής. Αυτό που μόνο το “Ολυμπία” είχε τολμήσει να γράψει στις 17 Δεκεμβρίου του 2008: Κίνα: Οργή και ανησυχία για την Ελλάδα

Διαβάστε τι αποκαλύπταμε τότε για το πως έβλεπε η Κίνα την διαδικασία αποσταθεροποίησης της Ελλάδας από το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και πάρτε την εφημερίδα για να διαβάσετε τα έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών που προειδοποιούσαν ότι στόχος του χάους ήταν η ακύρωση των επενδύσεων Ρωσίας και Κίνας. Η δημιουργία ενός Fail State που θα έπεφτε στην αγκαλιά του ΔΝΤ, υποθηκεύοντας τον δημόσιο πλούτο και το μέλλον των Ελλήνων. Γεγονός που απεδείχτηκε περίτρανα χθες: Δεν υπάρχει τιμωρία αντίστοιχη με το έγκλημα τους. Υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Πατρίδας.

Συγχαρητήρια και για την ανάλυση – προείδοποίηση στον Αλέξη Τσίπρα. Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι ο Τσίπρας θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι παρακρατικοί της “πορτοκαλί επανάστασης” του 2008 είναι οι ίδιοι με τους κουκουλοφόρους της Τρόικας και του ΔΝΤ. Είναι οι “κόνδορες” που έσπασαν τις κινητοποιήσεις των “αγανακτισμένων” παρέα με τα ΜΑΤ των σοσιαληστών, είναι οι ίδιοι που έκαψαν την Μαρφίν για να δαιμονοποιήσουν την παλλαϊκή αντίδραση απέναντι στην συμμορία Παπανδρέου. Της “πορτοκαλί επανάστασης” που πολιτικός της προϊστάμενος ήταν δυστυχώς ο προκάτοχος του. Τον ρόλο του οποίου τον βλέπουμε και σήμερα, ως βαποράκι της ολικής κατάρρευσης.

Είναι αυτοί που αποτέλεσαν το μακρύ, βρώμικο χέρι της συμμορίας Παπανδρέου από τις πυρκαγιές της Ηλείας, μέχρι της πυρκαγιές της Αττικής. Και δείχνουν ότι τα κατάφεραν. Είναι οι ίδιοι που μαζί με κάποιους “υπερπατριώτες”, ζητούσαν παρέμβαση του στρατού τον Δεκέμβρη του 2008 για να πέσει ο Καραμανλής μια ώρα αρχύτερα. Και μετά – ώ τι σύμπτωση- ψήφιζαν με χέρια και πόδια τα μνημόνια της Εθνικής υποταγής.

Αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Μαζί με τον Αλέξη, δολοφονήθηκε και η Ελλάδα. Χιλιάδες νεκροί, εθνική κατάθλιψη, απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων, απώλεια Εθνικής κυριαρχίας. Το αφιέρωμα που θα κάνουμε απόψε θα θυμίσει τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που το Ολυμπία κάλυψε από την πρώτη στιγμή και ήταν το μόνο που δικαιώθηκε. Κυριάρχησε όμως η προπαγάνδα των νταβατζήδων…