Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η Λονδρέζικη υποκρισία και τα κλεμμένα γλυπτά.!!!



Οι Ολυμπιακοί αγώνες που ξεκινούν σήμερα στο Λονδίνο, η προηγηθείσα μεταλαμπάδευση της Ολυμπιακής φλόγας από τον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας και το Ολυμπιακό ιδεώδες, ήρθε η στιγμή που πρέπει να καταλάβουν...

...επιτέλους όλοι ότι είναι στοιχεία "δανεικά" από τη χώρα μας και κάποια άλλα είναι κλεμμένα!..
Όπως κλεμμένα είναι και τα Γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο και φωνάζουν δυνατά αλλά οι κλέφτες κωφεύουν και συνάμα χαίρονται.
Χαίρονται για την "τουρκομπαρόκ" φιέστα που θα κάνουν με τα στοιχεία της δικής μας ιστορίας και του δικού μας πολιτισμού.

Και όλα αυτά υπό τη σκέπη του "Ολυμπιακού ιδεώδους" και την ανοχή της Παγκόσμιας Κοινότητας...Τι υποκρισία!!

Αλλά με τι ιστορία θα μπορούσαν να αναδειχθούν οι καημένοι αφού κάτι κατσικοκλέφτες και μπεκρούλιακες ήσαν που με το σουγιά στο χέρι καταδυνάστευσαν και κατέστρεψαν λαούς και πολιτισμούς !

Αυτή η Ολυμπιάδα είναι ευκαιρία διαμαρτυρίας για εμάς τους Έλληνες.
Το φιμωμένο υπουργείο Πολιτισμού μας αφήστε το να κοιμάται και να ονειρεύεται την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα με "μαγικό" τρόπο και χωρίς καμία αντίδραση.

Σήμερα γράψτε όλοι στο facebook και σε όλα τα social media την κραυγή διαμαρτυρία σας απαιτώντας την επιστροφή των κλεμμένων γλυπτών στην πατρίδα μας.

Και όσο για τον κ. Κάμερον και την απαγόρευση βίζας προς τους Έλληνες πείτε του πως θα ήθελε πολύ να ζει στη χώρα μας παρά στην ανήλια και καταθλιπτική του πατρίδα.!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6439.html