Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

“Η ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????”


“Η ΝΔ που είναι βρε παιδιά;”

Δύσκολες εποχές ζούμε.

Βρισκόμαστε όμως όλοι σε κατάσταση απάθειας. Μετά το κίνημα των «αγανακτισμένων;», άνοιξε η βαλβίδα, εκτονώθηκε η πίεση και ηρέμησαν όλα. Λες και λειτουργούμε με ένα κουμπί.

Όμως το σύστημα δουλεύει, δουλεύει εις βάρος μας και μας δουλεύει. Η δουλειά του να γίνεται. Η εξαθλίωση του λαού χτυπάει κόκκινο.

Λύση σοβαρή πέραν αυτής του Σαμαρά δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια. Με αργά αλλά σταθερά βήματα ετοιμάζεται να κυβερνήσει.

Όμως, εδώ είναι το ζητούμενο: Η Ν.Δ. ως κόμμα εξουσίας πού είναι; Πού είναι να βγει μπροστά και να καλέσει το λαό τον πονεμένο να ακολουθήσει;

Σάπισαν τα καθίσματα στις ΝΟΔΕ. Σαπίλα και δυσωδία. Κάθονται μακάριοι κι ωραίοι και περιμένουν τι; Να γίνουν κυβέρνηση να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΟΚ; Πλανώνται πλάνην οικτράν.

Πού είναι τα στελέχη που παράγοντας πολιτικό λόγο και προβάλλοντάς τον, στην παρέα, στο καφενείο , στη δουλειά , παντού επίμονα και σταθερά, να δείξουν στον κόσμο ότι κάτι καινούριο κινείται; Υπάρχουν άραγε τέτοια στελέχη; Και αν υπάρχουν πότε επιτέλους θα ενεργοποιηθούν; Πότε θα ξυπνήσουν; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Διά μαγείας;

Πού είναι οι τοπικές κομματικές οργανώσεις βάσης; Βλέπει κανείς κάποια να κινείται; Να βγουν στον κόσμο. Να τον καλέσουν. Με βουή. Να γίνει συζήτηση. Να μιλάνε. Να συζητάνε. Να διαφωνούν.. Με ιδέες. Με απόψεις.

Με ελπίδα και όραμα. Να βγάλουν την πατρίδα μας από το τέλμα το τωρινό. Από κει θα βγουν και τα στελέχη. Απ’ το λαό και να είναι κοντά στο λαό να τον ενημερώνουν συνεχώς. Μπορεί να γίνει; Βεβαίως!

Τι θέλει ο κόσμος; Ένα νεύμα περιμένει . Δεν αντέχει άλλο!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/12/blog-post_16.html