Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

"Γελάει πικρά" ο Κώστας Καραμανλής με τα σενάρια ανάληψης πρωθυπουργίας από αυτόν!


Image"Γελάει ο Κ.Καραμανλής με την έμμεση πρόταση του Γ.Καρατζαφέρη στο MEGA να αναλάβει πρωθυπουργός σε μεταβατική κυβέρνηση. Ούτε συζητάει, ούτε απορρίπτει. Απλά γελάει, αλλά με ένα πικρό γέλιο για το που έχει οδηγήσει την χώρα ο διάδοχός του" αναφέρουν στενοί συνεργάτες του στο defencenet.gr.
Oι μη καλές σχέσεις των Κ.Καραμανλής και Γ.Καρατζαφέρη είναι γνωστές, αλλά ο Κ.Καραμανλής σίγουρα δεν ανέμενε ότι θα γινόταν τέτοια κίνηση που βέβαια στόχο έχει να τον δέσει "στο χορό του Ζαλόγγου" που χορεύει η κυβέρνηση. 
"Να θυμίσουμε ότι ο Κ.Καραμανλής άφησε το spread στις 180 μονάδες" έλεγε με νόημα στενός συνεργάτης του στο defencenet.gr. "Θα παρακαλούσε να μην τον ανακατεύουν σε αυτό που σήμερα καλείται δημόσια ζωή και να μην χρησιμοποιούν το όνομά του ή υπονοούν τυχόν εμπλοκή του" καταλήγει ο συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.
Ούτε και ο Π.Μολυβιάτης το όνομα του οποίου ακούστηκε, δέχεται να συμμετέχει ως επικεφαλής σε μία κυβέρνηση συνεργασίας. Το όνμά του επιμένουν να διακινούν οι κυβερνητικοί και οι του ΛΑΟΣ.
Eμείς εκτιμούμε ότι μόνο αν αποκτούσε ξαφνικά τάσεις πολιτικής αυτοκτονίας ο Α.Σαμαράς θα δεχόταν να συμμετάσχει σε μία τέτοια κυβέρνηση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr