Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το μέγα έγκλημα Παπανδρέου είναι η καλλιέργεια παγκόσμιου ανθελληνισμού και γελοιοποίησης της χώρας. “Πάντα αξιόπιστα”.

1
Πολλοί φίλοι δεν αρέσκονται στα νούμερα αν και οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Η οικονομική αξιοπιστία μίας χώρας κρίνεται από την εικόνα της στις αγορές. Αυτά που έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό ως “Spreads”. Και οι αγορές είναι αδίστακτες. Δεν λειτουργούν με κομματικά κριτήρια.
Τα Spreads επί Καραμανλή ήταν στις 135 μβ, για να ξεπεράσουν τις 3,000 μβ επί “αξιόπιστου”. Αυτό όσον αφορά την οικονομική αξιοπιστία.
Υπάρχει όμως κάτι σοβαρότερο. Η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Στις ηγεσίες και στους λαούς. Αυτό είναι και το μέγα έγκλημα του Γεωργίου Παπανδρέου που έκανε τον Έλληνα συνώνυμο στης απάτης στα μάτια των λαών και ο ίδιος διασύρθηκε στα μάτια των ηγετών που όχι μόνο δεν επισκέπτονται πλέον την χώρα, αλλά αποφεύγουν ακόμα και να φωτογραφηθούν μαζί του στο εξωτερικό!
Το αποκορύφωμα; Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο λευκός οίκος έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης σε …φήμες που αναπτύχθηκαν μέσω των γνωστων γκαιμπελίσκων του Μαξίμου που διέρρεαν ότι ο Παπανδρέου θα είχε συνάντηση με τον Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου των G20!! ΕΒΓΑΛΕ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ! Για τέτοια κατάντια μιλούμε.
Στον αντίποδα, επί κυβερνήσεως Καραμανλή η Ελλάδα είχε καταστεί κόμβος επισκέψεων ηγετών. Των ισχυρότερων του πλανήτη, με συνεχείς επισκέψεις που έδειχναν περίτρανα ποιά η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα.
ΟΙ ξένοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Παπανδρέου δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν καταλαβαίνουν ότι εκπροσωπεί το “Έθνος”, το “Πρώτο Θέμα” και τους μεγαλοδημοσιογράφους που τον επέβαλλαν στην εξουσία. Για τους ξένους ισχύει ότι οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν. Γι’ αυτό όλο το Ελληνικό διαδίκτυο πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης στο εξωτερικό και να ξεκαθαρίσει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το συφερτό του δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα, αλλά με ότι την πληγώνει.
Ως πότε θα την πληγώνει;
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/25cf258025ce25b125cf258025ce25b125ce25bd25ce25b425cf258125ce25ad25ce25bf25cf258512.gif?w=515&h=508