Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η χώρα παραδόθηκε στους νταβατζήδες.


Από χθες το βράδυ και επίσημα πλέον η Ελλάδα παραδόθηκε στους ντόπιους και ξένους νταβατζήδες. Ο φουκαράς λαός εκβιάζεται πολιτικά και εξαπατάται, περιμένοντας τα χρήματα της τρόϊκας, τη διαχείριση των οποίων όμως ανέλαβαν για μια ακόμα φορά τα κρατικοδίαιτα παράσιτα του παρασκηνίου, χρησιμοποιώντας την εντολοδόχο ψοφοδεή και καρεκλοκένταυρη....
 πολιτική ελίτ του τόπου.

Όπως το είχαμε προβλέψει, σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούσε το παρασιτικό κρατικοδίαιτο καθεστώς μια κυβέρνηση υπηρεσιακή και άμεσες εκλογές. Θα έχανε τον έλεγχο της κατάστασης. Πολύ δε περισσότερο δεν το εξυπηρετούσε ένα δημοψήφισμα για να τοποθετηθεί ο λαός, κάτι που θα δέσμευε τους πάντες. Τώρα θα υπάρξει συγκυβέρνηση, μέσα στο ίδιο το απόλυτα υπεύθυνο για τη σημερινή κατάντια μας, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από τα ίδια φθαρμένα υλικά μέχρι να εκτελεστεί πλήρως όλος ο «σχεδιασμός».

Η Βουλή του «λεφτά υπάρχουν» θα εκτελέσει ένα έργο για το οποίο δεν εκλέχτηκε, θα ξεπουλήσει τα πάντα, λαό, δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και μετά θα μπουν τεχνητά διλήμματα και ο λαός θα οδηγηθεί στις κάλπες (όποτε εξυπηρετεί το καθεστώς, με την "ευγενή" βοήθεια και της Μέρκελ) για να επιλέξει «ελεύθερα» από τις λύσεις που προσφέρει το ίδιο το σάπιο σύστημα της κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας».