Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δημιουργία ιστοσελίδας dake.gr


Aγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, δακίτες και δακίτισσες,

1. Με μεγάλη χαρά και περισσή ικανοποίηση σας γνωστοποιούμε την έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας του νέου συνδικαλιστικού portal

Είναι το ξεκίνημα της προσπάθειας παλαιών με εμπειρία και νέων με ενθουσιασμό συνδικαλιστών-μελών της ΔΑΚΕ ΔΤ και ΙΤ, με ρόλο συντονιστή επί του παρόντος τη Γραμματεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΚΕ ΠΕ, για να στεγάσουμε σ΄ένα κοινό διαδικτυακό τόπο τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας, να προβάλλουμε τις θέσεις μας και να οργανώσουμε τους αγώνες μας ενιαία και συγκροτημένα, κρατώντας φυσικά η κάθε συνιστώσα της κεντρικής ΔΑΚΕ την ιδιομορφία της.
Κι όλα αυτά ελεύθερα και διαδραστικά, χωρίς περιορισμούς, χωρίς αυθεντίες.

'Οπως προαναφέραμε, το "χτίσιμο" της ιστοσελίδας είναι σε εξέλιξη. Επομένως σας ζητούμενα μάς καταθέσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας για την ανάπτυξή της στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλ. διεύθυνση: info@dake.gr ή στο email της Γραμματείας Τύπου της ΔΑΚΕ ΠΕ press.dakepe@gmail.com ή με φαξ στον αριθμό:2108056242 ή επικοινωνώντας με οποιοδήποτε μέλος της Γραμματείας έως το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Παρακαλούμε επίσης να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία επικοινωνίας με στελέχη της ΔΑΚΕ ΔΤ και ΙΤ, και κυρίως ιστότοπους ή ιστολόγια, ώστε να καταχωριστούν από τους διαχειριστές στο portal μας www.dake.gr,όπως επίσης τυχόν λογαριασμούς twitter ¨η facebook που διαθέτουν οργανώσεις ΔΑΚΕ ή πρόσωπα.
Μια απλή προώθηση επίσης του παρόντος email σε πρόσωπα ή οργανώσεις που θεωρείτε ότι πρέπει να ενημερωθούν είναι μια ελάχιστη αλλά σημαντική συνεισφορά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αναγέννηση του συνδικαλιστικού κινήματος, με αξιοποίηση όλων των διαδραστικών μέσων επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων κι αναμένουμε τις προτάσεις σας