Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο μεγάλος εκβιασμός.!!!!!!!!!!


Ο μεγάλος εκβιασμός
Από χθες το απόγευμα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα άηθες σχέδιο τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.
Θέλουν να κάμψουν κάθε δυνατότητα αντίδρασης. Διακινούν σενάρια καταστροφή που παραλύουν τον κόσμο από φόβο.
***Ο στόχος είναι ένας: ή δέχεσθε αυτά που προτείνουμε ή έρχεται το μοιραίο.
Στο άθλιο αυτό παιχνίδι τη σκηνοθετική επιμέλεια και σεναριογραφία έχει αναλάβει η κυβέρνηση.
***Ρόλο πρωταγωνιστή και κράχτη, τα γνωστά διαπλεκόμενα.
Θεατρώνης οι δανειστές μας!
Στόχος να οδηγήσουν στη μάντρα τον ελληνικό λαό.
Έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και τώρα αναζητούν συνυπεύθυνους.
***Ο «σκληρός διαπραγματευτής» και στοχαστής Πρωθυπουργός, κυβερνάει εξ αποστάσεως! Η ….κρίση τον βρήκε στο Λονδίνο, ενώ ήταν να πάει στη Νέα Υόρκη! Και ξέμεινε εκεί για ένα …τριήμερο! (Κατά τα άλλα έχουμε έκτακτη κατάσταση!)
***Ο υπερφίαλος κ. Βενιζέλος, αφού απέτυχε παταγωδώς σε ότι σχεδίασε μέχρι τώρα, απειλεί με νέα μέτρα επειδή δεν μπόρεσε να πείσει για την αποδοτικότητα των προηγούμενων.
Από κοντά και οι κράχτες!
**Ο κ. Ψυχάρης θέτει μακάβρια διλήμματα μεταξύ «εντατικής και νεκροτομείου». Υποδεικνύει και λύσεις! Καταργεί την πολιτική διαδικασία, ακυρώνει τις εκλογές και ζητά από μηχανής θεό! Ούτε μια στάλα αυτοκριτικής που έκανε τα πάντα για να φέρει αυτόν τον ατάλαντο και ανίκανο θίασο επί σκηνής.
**Ενώ ο κ. Αναστασιάδης , ο οποίος συνετέλεσε κι αυτός τα μέγιστα στην άνοδο αυτής της θλιβερής κυβέρνησης (θυμάσθε εκείνο το γελοίο πρωτοσέλιδο ότι το ΠΑΣΟΚ θα …έσβηνε τα χρέη), καλεί τον Παπανδρέου και τον Σαμαράς “να δώσουν τα χέρια, για την Ελλάδα ρε γαμώτο” (!!!) και να κάνουν συγκυβέρνηση.
Συγκυβέρνηση με ποιους; Με τους αποτυχημένους; Και γιατί να ελπίζουμε από αυτούς;
***Έχω την εντύπωση ότι εκτυλίσσεται το τελευταίο μέρος του δράματος. Η χθεσινή απόρριψη από το Eurogroup, των προτάσεων Βενιζέλου, με το επιχείρημα ότι δεν θα φέρει τα προσδοκώμενα λόγω αντίδρασης της κοινωνίας, συνιστά μια πρώτη νίκη του ελληνικού λαού! Μπορεί να μην το λένε, αλλά συνειδητοποίησαν ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Και όταν δεν αντέχει η κοινωνία, καμιά πολιτική δεν φέρει αποτελέσματα.
Πρίν «παραδώσουν το πνεύμα» και την εξουσία και αποδεχθούν την ήττα τους, όλοι οι προαναφερθέντες κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια. Να διασωθούν διά της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.
Το σκηνικό είναι στημένο. Η κρίση είναι τεχνητή. Προπέτασμα καπνού για τα νέα μέτρα.
Τη λύση στο ελληνικό πρόβλημα θα τη δώσει μια νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή.!!!!!!!!

http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html