Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Εκβιασμός των Ελλήνων πολιτών από το σύστημα ΠΑΣΟΚ...


Δείτε πως τρομοκρατούν και πως προπαγανδίζουν τα πράσινα παπαγαλάκια..
Πετάνε την φωτοβολίδα, την δήθεν απαίτηση της τρόϊκα για διακοπή καταβολής σύνταξης για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55.
Γράφουν και μια πρόταση του τύπου :
"Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή. "
Για να μας πουν στη συνέχεια, τα ίδια παπαγαλάκια...η κυβέρνηση όμως δεν υποχώρησε, δεν ενέδωσε σε τέτοιου είδους μέτρα και τελικά μας έσωσε...
Ο Βενιζέλος ο "Ζορό" μας έσωσε, έβαλε τις κόκκινες γραμμές, δεν υποχώρησε στις πιέσεις.. 
Παράλληλα επικαλούμενοι ότι πρέπει να υπερασπισθούν σθεναρά τις "κόκκινες" γραμμές, μπορεί και να διατυπώσουν απειλή εκλογών. 

Έλεος, μέχρι που φτάσουμε, πόσο κάτω θα πάμε, για πόσο μακάκες μας περνάνε ;; 
Μόλις σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν Αμαντέου Αλταφάζ, δήλωσε πάνω από 5 φορές εμφατικά : ΔΕΝ ζητάμε πρόσθετα μέτρα...παρά μόνο εφαρμογή του προγράμματος.
Διαβάστε ένα σημερινό σχετικό άρθρο..
Διακοπή καταβολής σύνταξης για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα
Αθήνα
Τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Σύμφωνα με το Βήμα, πέραν των άλλων μέτρων οι δανειστές ζητούν η διακοπή να εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.
Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή.
Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λπ. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί. (Newsroom ΔΟΛ)


http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/blog-post_6759.html