Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

H Άννα αγνοεί τα blogs


Δεν είναι  το mega και δεν είναι  το ΣΚΑΙ οπότε προφανώς δεν αξίζει να ασχολείται. Ας το μάθει μόνο η blogosfaira λοιπόν ότι η Άννα και -πολλοί άλλοι πολιτικοί- αγνοούν με θάρρος και παρρησία τα blogs. Τι και αν μύρισαν εκλογές δεν μασάνε… Πολίτης στην Ελλάδα είναι μόνο αυτός που βγαίνει στα ΜΜΕ..

Διαβάστε…

Aπίστευτο θράσος

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Εδώ 10 μέρες ένα blog με σεβαστή επισκεψιμότητα (aka Παραπολιτική) θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς το Υπουργείο Παιδείας το οποίο επέλεξε απλά να απαντήσει σε ένα 1ο βαθμό και μετά να μας αγνοεί.
Καταγγέλλουμε κάτι αρκετά βαρύ: η κ.Διαμαντοπούλου μέσω συγκεκριμένων συνεργατών της στελέχωσε αναξιοκρατικάένα δημόσιο φορέα που τελεί υπό κατάργηση και τώρα αναθέτει σε αυτούς που διόρισε να προσλάβουν ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 150 συμβασιούχους.
Υποθέτω ότι γνωρίζουν στο Υπουργείο ότι η σιωπή τους φανερώνει πια ενοχή. Ας μάθουν κιόλας ότι η κ.Διαμαντοπούλου στα μάτια πολλών “τελείωσε” μετά από αυτό. Θα έχει πλάκα τώρα να την παρακολουθούμε να κατηγορεί για “διαφθορά” και “καθεστωτισμό” τους πρυτάνεις! Eίπε ο γαϊδαρος…