Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Κύριε Πρωθυπουργέ, μήπως είστε στον κόσμο της σοκοφρέτας;


Ο πρωθυπουργός (;) της Ελλάδος έκανε βαρυσήμαντες και περισπούδαστες δηλώσεις σήμερα την αγόρευση (και σας είπα μην βάζετε 3σύλλαβες λέξεις) του στην Βουλή.
Και τι δεν είπε: Ότι χαίρεται για τα επιτεύγματα του και για το ότι έσωσε !!! την πατρίδα. Ότι είναι περήφανος για τους βουλευτές του και όλους αυτούς που τον στήριξαν στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Ότι κάναμε ότι πρέπει (για αυτό είμαι σίγουρος….ότι κάνατε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ κε Πρωθυπουργέ).
Κύριε Πρωθυπουργέ, ξεχάσατε να αναφέρετε και ορισμένα άλλα για τα οποία θα πρέπει να είστε “υπερήφανοι”. Θα σας τα θυμίσω εγώ, γιατί αυτοί οι κακοί και υποχθόνιοι τύπου που σας γράφουν τους λόγους (ρε παιδιά, είπαμε έως το πολύ 3σύλλαβες λέξεις), δεν σας τα πρόσθεσαν στον λόγο σας. Μόνο μην ξεχάσετε να τα βάλετε και αυτά στα δημοψηφίσματα, μαζί με το δημοψήφισμα για την δημοφιλέστερε μάρκα γαλακτοκομικών….
Δεν μας είπατε λοιπόν ω φίλτατε Τζέφρυ για το πόσο περήφανοι είστε:

– Για το γεγονός ότι για να σωθούμε πρέπει οι συνταξιούχοι των 700 ευρώ να έχουν έκτακτη εισφορά, αύξηση κρατήσεων και μείωση αποδοχών.
– Για το γεγονός ότι πληρώνουμε εκατ/ρια τον χρόνο σε συμβούλους για την δουλειά που θα έπρεπε να κάνετε εσείς και το υπουργικό team, το οποίο όμως και αυτό πληρώνεται.
– Για το γεγονός ότι οδηγήσατε 700.000 εργαζομένους, ήτοι 2.000.000 ανθρώπους σε απόγνωση λόγω όχι μόνο απώλειας της εργασίας τους, αλλά και σε απώλεια πιθανότητας επαναπρόσληψης.
– Για το γεγονός ότι εκχωρήσατε την κυριαρχία της χώρας, την κεντρική διοίκηση του κράτους, την παρασκευή νόμων, τα υπουργεία, τους δημόσιους οργανισμούς, το ποδόσφαιρο……τα πάντα στους ξένους και αντί να έχουμε βουλευτές, έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας (χωρίς πόλεμο), επιβουλευτές και επιβολευτές.
– Για το γεγονός ότι Ελληνικές επιχειρήσεις στα βαλκάνια απασχολούν άνω των 150.000 εργαζομένων που δεν είναι Έλληνες, γιατί απλά εδώ δεν μπορούν να επιχειρούν (και πως θα μπορούσαν όταν το κράτος δεν μπορεί να τους εγγυηθεί ούτε για ένα μήνα το πιο φορολογικό καθεστώς θα ισχύει).
– Για το γεγονός ότι κάθε μήνα κλείνουν 800 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χώρο της μεταποίησης και του εμπορίου.
– Για το γεγονός ότι τα νοσοκομεία είναι διαλυμένα, ότι οι παπούδες και οι γιαγιάδες (που να μην σώσετε για αυτά που τραβάνε) περιμένουν 6 μήνες για ένα ραντεβού στο ΙΚΑ, ότι δεν υπάρχει δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, δημόσια διοίκηση, ασφάλεια…..
– Για το γεγονός ότι η αύξηση της εγκληματικότητας ανεβαίνει με γεωμετρικούς πιο ρυθμούς, και βέβαια οι αστυνομικοί των 700 ευρώ σιγά μην παίξουν το τομάρι τους κορώνα γράμματα για τα ψίχουλα
– Για το γεγονός της καταπάτησης όλων των δασικών περιοχών χωρίς τιμωρία, για το γεγονός της εκχώρησης της καμένης Πάρνηθα για “πράσινη αιολική ενέργεια με τα “ξεφυτρωμένα” πάρκα, για το γεγονός της προτροπής στην παρανομία, αρκεί να το πληρώσεις σε cash,
– Για το γεγονός ότι μια χρεωμένη, εξαθλιωμένη, παρατημένη και άνομη χώρα είναι η πιο ακριβή στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, στην βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης,
– Για το γεγονός ότι με επίσημο νόμο του κράτους, ξεπουλάτε όλη την χώρα των γονιών μου και των παιδιών μου
Κύριε Πρωθυπουργέ, βγείτε και αύριο, και πείτε μου ειλικρινά κοιτώντας με στα μάτια….Πόσο περήφανος είσαι που με κατάστρεψες; Loutraki One