Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Απίστευτη μεθόδευση του Υπουργείου Παιδείας !


Γιατί τέτοιο μίσος εναντίον της
ελληνικής γλώσσας;
Χθες δημοσιεύσαμε την ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του συλλόγου Γονέων των Ελληνικών Σχολείων Φραγκφούρτης, προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας Φώφη Γεννηματά, με θέμα "Μη ανανέωσις αποσπάσεως εκπαιδευτι​κών εις την Φραγκφούρτ​ην" (εδώ).
Περισότερο φως στην υπόθεση ρίχνει αποκαλυπτικό μήνυμα αναγνώστριας το οποίο εξηγεί την απίστευτη, παμπόνηρη, "χειρουργική" μεθόδευση του υπουργείου εις βάρος του ελληνισμού της διασποράς:

Γράφει η αναγνώστρια .
Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για ανανέωση των αποσπάσεών τους έγινε τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Έκτοτε το Υπουργείο καθησύχαζε τους πάντες ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Κι έρχεται στις 25-7-2011, όταν όλοι, εκπαιδευτικοί και Έλληνες ...του εξωτερικού βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές, όταν στις 8 Αυγούστου αρχίζει το σχολικό έτος στην Γερμανία, να ανακοινώσει ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ παρακαλώ, κι όχι με υπουργικές αποφάσεις ότι δεν κάνει δεκτές τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών για παράταση της απόσπασης. Για να μην σας κουράζω με νομικές λεπτομέρειες ΑΥΤΟ σημαίνει ότι δυσχεραίνει μέχρι που αφαιρεί και την δυνατότητα προσφυγής στα δικαστήρια. Παρακαλώ διαδώστε το.
http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_2626.html