Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Σαμαράς ετοιμάζει προσωπική επίθεση σε Παπανδρέου για τα εθνικά!

samaras03.jpg
Προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου θα αναφερθεί ο Αντώνης Σαμαράς, την Δευτέρα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τα Εθνικά Θέματα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επιτεθεί στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον για μυστική διπλωματία, ενώ θα ξεδιπλώσει για πρώτη φορά την πολιτική του σε κομβικά ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής.Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι η κυβέρνηση επιδίδεται σε μυστική διπλωματία. Η δική του θέση είναι ότι γενικότερα η χώρα μας θα πρέπει να αποφύγει την διαπραγμάτευση με την Τουρκία την ώρα που βρίσκεται σε θέση αδυναμίας λόγω της οικονομικής κρίσης.
Μάλιστα, σύμβουλος του κ.Σαμαρά έλεγε ότι «δεν είχε κανένα λόγο ο κ.Παπανδρέου να πάει στον Ερζερούμ και να μιλήσει στους τούρκους πρέσβεις που λειτουργούν παντού όπου είναι τοποθετημένοι σαν εχθρικός για την χώρα μας διπλωματικός στρατός και όχι μόνο για τα κοινά θέματα άλλα σε όλα τα ζητήματα με πρώτο το Σκοπιανό για το οποίο πιέζουν τις κυβερνήσεις των χωρών που βρίσκονται να αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ».
Συνεργάτης του κ.Σαμαρά λέει ότι «διαφαίνεται από την πλευρά της κυβέρνησης η πρόθεση να εκμεταλλευθεί την οικονομική κρίση για να γίνει δεκτή από την κοινή γνώμη η συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου». Η θέση του κ. Σαμαρά είναι δεδομένη και θα την επαναλάβει στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση: «Δεν υπάρχει τίποτε για συνεκμετάλλευση, δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τον δικό μας εθνικό πλούτο».
ΠΗΓΗ parapolitika.gr
http://citizengr.wordpress.com/2011/01/21/4914/