Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

"Δεν θα σου επιτρέψω ξανά να με πείσεις με τις κατασκευασμένες σου δήθεν «Αλήθειες»"


Κουράστηκα, από τις κορώνες σου τις ετεροχρονισμένες.

Βαρέθηκα, να προσπαθείς να με πείσεις για τη μισή σου την «αλήθεια», την κολοβωμένη και ορφανή, ενώ παράλληλα κάνεις το «διαιτητή», ανάμεσα στα διάφορα μεταλλαγμένα «αρπακτικά της εξουσίας», που παρελαύνουν από τα πάνελ σου.

Αηδίασα, από το χιλιο-μασημένο και ξανα-ζεσταμένο «φαγητό» που μου σερβίρεις.

Σιχάθηκα, να «ξεπλένεις» ξανά και ξανά τη σκέψη μου και να καθοδηγείς ύπουλα την βούλησή μου. Να βγάζεις στο γυαλί μάρτυρες με πλάτη, με μαρτυρίες κατασκευασμένες σε «ψυχολογικά εργαστήρια», προσπαθώντας να με πείσεις πως ανακάλυψες τον «τροχό».

Είσαι ο ίδιος που για τόσα χρόνια με παραμύθιαζες, πετώντας τη μπάλα στη κερκίδα. Και ξαφνικά είδες το φως το αληθινό εξ’ αποκαλύψεως.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, για την συστημική σου συναίνεση, προς τα κέντρα εξουσίας και διαμόρφωσης κατευθυνόμενης σκέψης.

Θα έπρεπε να σκύβεις το κεφάλι, όταν με συναντάς εμένα το παντοδύναμο και κυρίαρχο λαό, που όμως αγνοώ τη δύναμή μου, για αυτό και είμαι δεμένος με αλυσίδες, χειροπόδαρα.

Θα έπρεπε να κοκκινίζεις από αισχύνη!!! Επειδή κρύβεις συστηματικά την αλήθεια ή την αλλοιώνεις.

Κρατάς σιγή ιχθύος, για τις 4.500 αυτοκτονίες των τελευταίων τριών ετών, με ηθικούς αυτουργούς, όλο το πολιτικοοικονομικό σύστημα, μαζί με τους τοκογλύφους, «νόμιμους» και παράνομους.

Κρατάς σιγή ιχθύος, για το ξεπούλημα εθνικών συμφερόντων, σε βάρος της πατρίδας μας και σχεδιασμούς εθνικής μειοδοσίας.

Κρατάς σιγή ιχθύος, για το ξεπούλημα του τώρα μας και την καταστροφή του αύριο μας, με πρώτη και καλύτερη την «εκτέλεση» της νεολαίας μας.

Κάνεις την «πάπια», για το ποιοι ευθύνονται για αυτή την κατάντια, όπως την έκανες εδώ και 26 χρόνια όταν εκκολάπτονταν το αυγό του φασιστικού φιδιού.

Κάνεις την «πάπια», γιατί σου υπαγορεύουν το τι θα γράψεις και το πως θα το πεις τα αφεντικά σου, τα οποία δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε πίστη σε τίποτε, παρά μόνο στο μαμωνά.

Δειλέ νεροκουβαλητή της εξουσίας, σιωπάς ενοχικά, για τις Σκουριές Χαλκιδικής και το «έγκλημα» που εκεί συντελείται.

Δειλέ νεροκουβαλητή της εξουσίας, έχεις χείλη ερμητικά κλειστά, για την κατεδάφιση της δημόσιας υγείας και την παράδοση όλων μας στις ύαινες των ιδιωτών.

Δειλέ νεροκουβαλητή της εξουσίας, έχεις «παραλυμένη» γλώσσα, για την διάλυση της δωρεάν δημόσιας παιδείας και την αντικατάστασή της από τους ιδιώτες επιχειρηματίες.

Δεν σου επιτρέπω πλέον, να μου «κουνάς το δάχτυλο» στο γυαλί, σε ρόλο όψιμου αντιφασίστα και δημόσιου κατήγορου.

Δεν σου επιτρέπω πλέον, να εκμεταλλεύεσαι τους φόβους, τις ανασφάλειες, τις ελπίδες και τις αγωνίες μου.

Δεν σου επιτρέπω πλέον, να με χρησιμοποιείς, αφήνοντάς σου χώρο δράσης, στο μυαλό και τη βούλησή μου.

Πρόσεξε γιατί σε λίγο κανείς δεν θα σε πιστεύει και δεν θα εμπιστεύεται!!!

Πρόσεξε γιατί το τέλος των προδοτών και των συνεργατών τους, είναι ιστορικά καταγεγραμμένο και πανομοιότυπο, έτσι και εσύ δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις, όπου και αν κρυφτείς!!!

Οι λαοί κάποτε ξυπνάνε μονομιάς και τότε αλλοίμονο σε όσους βρεθούν στο διάβα τους, αφού μπορούν με τη δύναμή τους, να αναποδογυρίσουν τον ντουνιά.

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους εκείνους που εργολαβικά έχουν αναλάβει την παραπληροφόρηση μας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εξουσίας...


πηγή


Πηγή: "Δεν θα σου επιτρέψω ξανά να με πείσεις με τις κατασκευασμένες σου δήθεν «Αλήθειες»" - RAMNOUSIA