Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ακόμα και την Ελληνική Γη


Γράφει ο Γιώργος Φ.

Απ τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών!!! Η μεγαλύτερη προδοσια και το μεγαλυτερο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην ιστορια του έθνους μας! Ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, δημόσιου πλούτου και ελληνικής γης… Δημοσια αγαθά που ανηκουν στους Ελληνες πολιτες και τα περισσοτερα ειναι κατακτησεις των Ελληνων πολιτων εδω και πολλα χρονια αφου δωσανε αγωνες, πολεμήσαν για αυτα και χύσανε αιμα… Και οι συγκυβερνήτες τα ξεπουλανε χωρις να ρωτησουν κανεναν απο εμας… Οι συγκυβερνήτες ετοιμαζουν να ξεπουλησουν φετος και την ΔΕΗ οπως τον ΟΤΕ… Δηλαδή τις μεγαλύτερες δημόσιες επιχειρήσεις της χώρας λογω οικονομικης, εθνικης και στρατηγικης σημασιας (εν καιρό πολεμου το ρεύμα και οι τηλεπικοινωνίες ειναι το παν) και επίσης ειναι οι καλυτερες επιχειρησεις στα Βαλκανια με εκατομυρια ευρω εσοδα καθε μηνα αν τις διαχειρηστούν σωστά τα κομματόσκυλα… Να θυμηθουμε οτι αυτες εχουν ήδη ξεπουληθεί και καποιες απο αυτες ειναι στο προγραμμα να ξεπουληθουν φετος το 2013 σε ξένους ιδιώτες (κυριως σε Γερμανούς, Καναδούς, Αμερικάνους, Τούρκους κ.τ.λ):

ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ (νερό), ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ (φυσικό αέριο), ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ (Ελληνικά πετρέλαια), ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, TT, ΕΛΒΟ, ΔΩΔΩΝΗ, ΟΠΑΠ, Λαχεία, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, ΟΔΙΕ, Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, Καπνοβιομηχανία (ΣΕΚΑΠ), ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), Μεταλλευτικές-Μεταλλουργικές Εταιρίες (Λάρκο κ.τ.λ), Χρυσορυχεία (Χαλκιδικής, Θράκης κ.τ.λ), διόδια, αεροδρόμια (Αθήνα-Ελ.Βενιζέλος, Θεσ/νίκη, Κως, Κέρκυρα, Χανιά, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη, Μυτηλίνη κ.τ.λ), Ολυμπιακή, Τράπεζες, Ναυπηγεία, Χιονοδρομικά κέντρα, Λιμάνια (Πειραιά, Θεσ/νίκη, Αλεξ/πολη, Καβάλα, Ηγουμενίτσα, Βόλος, Πάτρα κ.τ.λ), μαρίνες της Λέσβου, Καλαμάτας, Λευκάδας, Κέρκυρας, Μυτηλίνης, Πειραιά (Ζέας), Αθήνας (Βουλιαγμένης και Φλοίσβου), κ.τ.λ., τα οποια είχαν εκατομυρια εσοδα καθε μηνα ασχετα αν τα κάναν ζημιογονα και τα καταχρεώσαν οι πολιτικοί μας (με κακοδιαχείρηση) για να τα ξεπουλήσουν στα αφεντικά τους.
Φοβαμαι πως ερχεται και η σειρα των νησιών μας για πώληση. Ηδη στα διεθνή δικαστήρια οι Τούρκοι διεκδικούν (εκτός απο τις ελληνικες μαρίνες που ήδη τις εχουν αγορασει) νησια και νησίδες: Ήμια, Γαιδουρονήσι, Φούρνοι, Αρκιοί, Φαρμακονήσι, Οινούσσες, Γαύδος, Λεβιθα, Γυαλί, Καλόλημνος, Καστελόριζο, Κύπρο ακόμα και η Θράκη… Ηδη οι πανεμορφες ελληνικες νησίδες Τοκμάκια ανατολικά της Λέσβου εχουν πουληθει στους Τουρκους και το κρυβει η κυβερνηση και τα ΜΜΕ δεν τολμουν να το αναφερουν στον κοσμο.
ΥΣ. Με το νέο μνημόνιο υπενθυμίζουμε οτι οι ΔΕΚΟ θα πωληθούν στο 100%. Δηλαδή καταργείται η ελάχιστη συμμετοχή του δημοσίου…