Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Τα χονδροειδή ψέματα δύο υπόδικων για τον Μεϊμαράκη και οι βρόμικες μπίζνες ενός εφοπλιστή!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΤΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Όταν μια μπαρούφα που προέρχεται από δύο ανυπόληπτους επιχειρηματίες, αποδεδειγμένα φοροφυγάδες και υπόλογους απέναντι στην δικαιοσύνη για σωρεία κακουργημάτων προκαλεί τριγμούς στο πολιτικό σύστημα τότε κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε.

Αυτά που ισχυρίζονται οι δύο κτηματομεσίτες εργολάβοι Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης είναι για γέλια και κλάματα και η εμπλοκή των τριών πολιτικών προσώπων στήθηκε για να πιεσθεί ο Γιάννης Καρούζος να επιστρέψει τα λεφτά που τους πήρε πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Όλα άρχισαν όταν ο Γιάννης Καρούζος βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η τράπεζες του έκλεισαν την στρόφιγγα τα ακίνητα που είχε αγοράσει έχασαν μεγάλο μέρος της αξίας τους και βάδιζε ολοταχώς προς την καταστροφή.

Στην απελπισία του ο Καρούζος για να δείξει ότι έχει ισχυρή πολιτική προστασία και κεφάλαια στο εξωτερικό παραμύθιασε το Ζωγραφάκη και τον Λιβανό λέγοντας τους εμπιστευτικά ότι ξεπλένει μαύρο χρήμα για λογαριασμό των Mεϊμαράκη  Βουλγαράκη και Λιάπη.

Τους μίλησε για ποσά πολλών δισεκατομμυρίων τα οποία δήθεν βρίσκονταν σε τράπεζες του εξωτερικού και όταν θα επέστρεφε ένα μέρος τους στην Ελλάδα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και θα συνέχιζαν τις δουλειές με τα ακίνητα και βεβαίως θα τους επέστρεφε με τόκο τα δανεικά.

Οι δύο επιχειρηματίες τσίμπησαν το δόλωμα πίστεψαν το παραμύθι και περίμεναν  για μήνες την επιστροφή των δισεκατομμυρίων τα οποία όμως βρίσκονταν στην φαντασία του Γιάννη Καρούζου.

¨Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί άρχισαν τις μηνύσεις. 

Και για να εντυπωσιάσουν και να μπορέσουν να πιέσουν καταστάσεις στις αναφορές τους περιέλαβαν και το παραμύθι του  Καρούζου για δήθεν ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος.

Κανείς βέβαια δεν έδωσαν σημασία στα χονδροειδή ψέματα για ξέπλυμα 10 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Τέτοια ποσά για να μπορέσουν να εισπραχθούν από μίζες θα έπρεπε να γίνουν προμήθειες τουλάχιστον 150 δισεκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε με 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να αγοράσει όλες τις εισηγμένες εταιρείες στο Ελληνικό χρηματιστήριο και όχι να ζητιανεύει δανεικά πουλώντας παραμύθια.

Βεβαίως τα χονδροειδή ψέματα και η λάσπη δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται μέσα από αθλιότητες να εξυπηρετηθούν άλλα είδη σκοπιμότητες.

Ο John Le Carre στο αριστούργημα του “O ράφτης του Παναμά” περιγράφει τις βλακώδες αναφορές που περιλάμβαναν χονδροειδή ψέματα ενός τυχοδιώκτη τον οποίο οι Αμερικανοί βάφτισαν πράκτορα τις οποίες οι υπηρεσίες αξιοποίησαν για να δικαιολογήσουν την εισβολή στον Παναμά.

Η λάσπη κάνει την δουλειά της ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία με την πλειοψηφία του κόσμου να θεωρεί όλους τους πολιτικούς άχρηστους και διεφθαρμένους.

Πάντως ο Γιάννης Καρούζος έχει ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη ορισμένες από τις οποίες αφορούν αγοροπωλησίες εκτάσεων στην Γλυφάδα με αγοραστή γνωστό εφοπλιστή (o οποίος δεν είναι ο Νικόλαος Τσάκος) που έχει εμπλοκή και στην μαφία των ακινήτων.

Για την υπόθεση αυτή ο Lykavitos.gr θα παρουσιάσει σύντομα ντοκουμέντα φωτιά αποκαλυπτικά για το μεγάλο σκάνδαλο.
http://www.lykavitos.gr/2012/09/lykavitosgr_24.html