Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Όταν έχεις το “Έθνος” του Μπόμπολα, τι να τα κάνεις τα DNA και τους ιατροδικαστές. Εδώ αχρήστευσε και τους οικονομολόγους.


Πολύτιμα πράγματα μάθαμε για ακόμα μία φορά από το Έθνος. Μέχρι στιγμής νομίζαμε ότι εξαντλούσε τα περιθώρια του στην ρηξικέλευθη θεώρηση οικονομικών μεγεθών: “Αυξήσεις πείνας του Καραμανλή”, “Μπράβο στον Γιώργο που μειώνει μισθούς και συντάξεις για να διατηρεί ο λαός την σιλουέτα του”. “Το μνημόνιο θα σώσει την Ελλάδα” κλπ κλπ.

Σήμερα όμως το Έθνος κάνει το πέρασμα που θα κλονίσει την σύγχρονη πορεία της επιστήμης.

Ο βιασμός, η πολτοποίηση του προσώπου του 15χρονου κοριτσιού που την έστειλε να χαροπαλεύει εδώ και αρκετές ημέρες στην εντατική, πλέον θα λέγεται “τραυματισμός”. “Ο τραυματισμός της 15χρονης”.

Όσο για το τεστ DNA, ποιός δίνει δεκάρα ρε! Εδώ υπάρχουν οι ελληναράδες του Έθνους ρε! “Καπνός χωρίς φωτιά ο Πακιστανός” ρε, το λέει το Έθνος. Άρα ο τίτλος του άρθρου “αναμένουν απαντήσεις από το DNA”, είναι απλώς σεβασμός των θρυλικών πασόκων αρθρογράφων στην σύγχρονη επιστήμη.

Τι να το κάνεις το αποτέλεσμα του τεστ ρε, αφού ήδη έχει βγάλει το πόρισμα το “Έθνος”.

Έτσι όπως έγραφε στα …αρχεία του τους κορυφαίους οικονομολόγους όταν έλεγε ότι “Ο Γιώργος, ο Πάγκαλος και η Πασοκάρα μας έσωσε ρε! Μας έβαλε στο μνημόνιο…”

Ξέρεις ποιός είμαι ‘γω ρε; Το κόπυ πέιστ του Πανταγιά. Εγγύηση.