Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Langarde: Το ΔΝΤ ήλθε για να κάνει την ζωή μας εύκολη! Οι νεκροί άλλωστε δεν έχουν προβλήματα.


Γράφει η Σοφία Τ.

Η… ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ(το ΔΝΤ ήρθε-το έφερε ο ΓΑΠ- Ελλάδα για να κάνει την ζωή μας εύκολη)

δεν βάζει μυαλό η Lagarde μετά τις δηλώσεις για τα παιδάκια του Νίγηρα-Γάλλοι τα αφήνουν να πεινάνε αιώνες τώρα, άσχετο-...


«ΤΟ ΔΝΤ κάνει τα πράγματα εύκολα και άνετα για την Ελλάδα», προφανώς όχι λόγω καύσωνα, αλλά είπε σε συνέντευξη της στο CNBC.com η ChristineLagarde. Η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρει χαρακτηριστικά και κυνικά ότι σε κράτη όπως η Ελλάδα θα πρέπει να… ισχύει το «δείξε μου τα καλά πρώτα και μετά παίρνεις τα λεφτά». Για την επιμήκυνση και για τυχόν πίστωση χρόνου στη χώρα μας λέει: «είναι πρόωρο να μιλάμε για παράταση, όπως και για επιπρόσθετη χρηματοδότηση». Για τους πολιτικούς μας είπε ότι «πρέπει να εφαρμόζουν περισσότερο από το να μιλάνε(σχόλιο: υπουργός στην Γαλλία ήσουν, δεν ήξερες και κανείς δεν ήξερε τι είναι οι «Έλληνες» πολιτικοί;!)». Συμπληρώνει όμως: «είμαι ικανοποιημένη που βλέπω ότι οι ελληνικές αρχές αναγνωρίζουν πως πρέπει να επιδείξουν την αποφασιστικότητα τους στο να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα. Καθώς θεωρώ ότι αυτό δεν είχε γίνει κατανοητό πιο πριν». Όσο για το «καλό» που έχει κάνει το ΔΝΤ στη χώρα μας λέει: «το ΔΝΤ κάνει τα πράγματα εύκολα και άνετα για την Ελλάδα(σχόλιο: αυτή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η δουλειά του ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ. Πάρτε χώρα που έχει σώσει και δείτε αποτελέσματα), αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν πιστεύουν οι Έλληνες(σχόλιο: είμαστε αχάριστος λαός), αυτό το έχω εισπράξει». Και για τους Έλληνες όμως δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα: «χρειάζεται να αναγνωρίσουμε ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ και έχει κάνει σημαντικές θυσίες, οι άνθρωποι έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες οι οποίες συχνά υποτιμούνται»(σχόλιο: θεωρούμαστε ΑΚΟΜΑ άνθρωποι; Πώς γίνεται να θέλεις το καλό κάποιου και τον περνάς από Ιερά Εξέταση είναι κάτι που στην μεσογειακή-ελληνική λογική δεν είναι τόσο κατανοητό. Οι θυσίες πιάνουν τόπο. Σωζόμαστε και θα γίνουμε καλύτεροι… Έχουμε σωτήρες πάνω από το κεφάλι μας, τους καλύτερους)

Υ.Γ.: συγγνώμη madame που είμαστε αχάριστοι… Συγγνώμη που ίσως ζούμε και έχουμε και άλλη άποψη για το πώς λέγεται αυτό που γίνεται 2-3 χρόνια στην Ελλάδα!
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/langarde.html