Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

«Όχι» από Διαμαντοπούλου- Λοβέρδο στον Βενιζέλο...


Μετά την άρνηση που εισέπραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η Άννα Διαμαντοπούλου απέρριψε την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε στην πρώην υπουργό και της ζήτησε να....

συμμετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία,το νέο όργανο που θα σχηματίσει και θα ανακοινώσει σήμερα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου που βρίσκεται στο εξωτερικό για μερικές ημέρες (Βρυξέλλες και Παρίσι) αρνήθηκε, λέγοντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «προσωπικοί και πολιτικοί λόγοι» την αναγκάζουν να μην δεχθεί την πρόταση. «Είναι όργανο διορισμένο. Άρα θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχει μια μίνιμουμ πολιτική συμφωνία δράσης. Όπως διαπιστώνω, δεν μπορεί να υπάρχει άρα δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόσκληση» φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας έτσι την διαφωνία της με την στρατηγική Βενιζέλου ενόψει Συνεδρίου.

Άλλωστε, οι σχέσεις της πρώην υπουργού με τον κ. Βενιζέλο είναι ιδιαίτερα τεταμένες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενδεικτικό είναι και η απουσία της από την ηγετική ομάδα που σχεδιάζει ο κ. Βενιζέλος για το ΠΑΣΟΚ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για το οργανόγραμμα της Ιπποκράτους θα γίνουν πιθανότατα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης από τον κ. Βενιζέλο και συνεργάτες του είναι φειδωλοί στην ονοματολογία που ακούγεται. Ωστόσο, η σύνθεση της σύσκεψης στην Ιπποκράτους, που συγκάλεσε ο Ευ. Βενιζέλος νωρίτερα, έδωσε την εντύπωση ότι τα στελέχη που κλήθηκαν θα συμμετάσχουν και στο κεντρικό πολιτικό όργανο, την Πολιτική Γραμματεία.

Εκτός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετείχαν επίσης η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι υπεύθυνοι Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και Πάρις Κουκουλόπουλος, οι βουλευτές Θάνος Μωραίτης, Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι Νίκος Ανδρουλάκης., Χρήστος Πρωτόπαππας, Τόνια Αντωνίου και οι συνεργάτες του Γιάννης Δατσέρης, Άντα Κιούρκα και Ηλίας Βεργίτσης.
Πηγή: iefimerida.gr, newpost.gr
Από:  epikaira.gr
 hassapis-peter

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_1322.html