Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Έχετε ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας κύριοι της πολιτικής τρομοκρατίας.

Είναι πράγματι απίστευτο να ακούς όλον αυτόν τον οχετό της κινδυνολογίας, από χείλη που μέχρι προχθές αποτελούσαν την κυβέρνηση της χώρας.

Περιγράφουν την κατάσταση της χώρας ως να διολισθαίνει στην άβυσσο, την καταστροφή να έρχεται με γοργά βήματα και βέβαια, την λύση να βρίσκεται εξ’ ολοκλήρου σε χέρια “αλλοδαπών” από μηχανής Θεών. Χωρίς την βοήθεια των οποίων, οι Έλληνες είναι τελειωμένοι.

Έτσι, ως άλλοι σαμάνοι σε πρωτόγονες φυλές, ζητούν άμεσα την τέλεση θυσίας στο Τοτέμ για να σώσει την Φυλή. Διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι χωρίς την βοήθεια των “άλλων”, “εμείς” είμαστε τελειωμένοι. Από κοντά και οι φυλλάδες τις διαπλοκής που ήταν οι θιασώτες σε κάθε ολέθριο βήμα που έφερε την χώρα στην ζοφερή κατάσταση που οι ίδιοι περιγράφουν.

Εάν όλα αυτά που υποστηρίζετε κύριοι ισχύουν, όχι μόνο δεν έχετε το δικαίωμα να θέλετε να συνεχίσετε το ολέθριο έργο σας, αλλά το τελευταίο που σας πρέπει είναι να κάνετε ένα πολιτικό χαρακίρι.

Εάν εσείς που συκοφαντούσατε τον Καραμανλή και οι υπόλοιποι που δεν βγήκαν καν να τον υπερασπίσουν θεωρείτε ότι τα 363 δις Ευρώ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ήτοι 110% του ΑΕΠ ήταν “καταστροφή”, τί έχετε να πείτε τώρα μετά την σωτήρια δράση σας μέσα σε δύο χρόνια;

405 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΛΟ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.

Μεσολάβησαν μάλιστα δύο χρόνια εφιαλτικών θυσιών όπου ο Έλληνας πλήρωνε διπλάσια την βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης, τα τέλη κυκλοφορίας του, απώλεσε τον μισθό και την σύνταξη του, μιλάμε δηλαδή για κάποια ΔΙΣ. Και όμως, ο Έλληνας χρωστά περισσότερα, σε ξένο δίκαιο, καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ΝΠΔΔ ακόμα και οι κρατικές τράπεζες, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…

Δηλαδή αυτοί που παρέλαβαν μία χώρα περήφανη που μόλις είχε περάσει την παγκόσμια θύελλα της Lehman Brothers, μόλις μέσα σε 2 χρόνια ρημάχτηκε. Και αυτοί που την ρήμαξαν ή σιώπησαν κατά την μεγάλη ληστεία, έχουν το θράσος να παριστάνουν τους “καταλληλότερους”.

Ε ΟΧΙ. Καταστρέψατε την χώρα και με απλά μαθηματικά κάποιες δεκάδες δις φτερούγισαν προς άγνωστες κατευθύνσεις. Υποθηκεύσατε την χώρα αλλάζοντας ακόμα και το δίκαιο το χρέους. Αντί να κοιτάτε για το πως θα συνεχίσετε να μας σώσετε, καλύτερα να τρέξετε να σωθείτε.

ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΤΕ

ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ

ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΣΑΤΕ

ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΑΜΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

Patrice
http://olympia.gr/2012/05/14/revenge/#more-152363