Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! Το Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Λιάνα Μυστακίδου
23/03/2012

Στοιχεία για την «παγκόσμια διακυβέρνηση» μας αποκαλύπτει ο πλωτάρχης ε.α Erol Bilbilik, τα οποία ίσως μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Ο κ. Bilbilik γράφει: «Στην Αμερική υπάρχουν 12 FED (Κεντρικές Τράπεζες). Η ισχυρότερη από όλες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ιδιοκτήτες των FED είναι οκτώ οικογένειες. Από αυτές οι τέσσερις ζουν στις ΗΠΑ και οι υπόλοιπες έξω από την Αμερική.

Οι τέσσερις οικογένειες που ζουν στις ΗΠΑ είναι:

1. Rockefeller
2. Goldman Sachs
3. Lehman Brothers
4. Kuhn Loebs

Οι τέσσερις που ζουν εκτός ΗΠΑ είναι:

1. Rothschild (TheRothschilds ofParis andLondon)
2. Warburg (Warburgs Bank ofHamburg)
3. Lazard (TheLazardsBrothers of Paris)
4. Moses Seifs The Israil Mosses Seifs of Rome)

Επίσης, υπάρχουν δέκα Τράπεζες που ελέγχουν τις 12 FED και είναι:

1. NM Rothschild of London
2. Rothschild Bank of Berlin
3. Warburgs Bank of Hamburg
4. Warburgs Bank of Amsterdam
5. Lehman Brothers of New York
6. Lazard Brothers of Paris
7. Kuhn Loeb Bank of New York
8. The Israel Moses Seifs Bank of Italy
9. Goldman Sachs of New York
10. J.P. Morgan Chase Bank of New York

Τις περισσότερες μετοχές των Fed τις έχουν οι David Rockfeller, Rothschilds, Paul Warburg, Jacob Shiff και James Stillman.

Στο βιβλίο «Τραγωδία –Ελπίδα»(Dr. Carol Qigley), αποκαλύπτεται ότι το «Στρατηγείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας και είναι The Bank of International Settlements (BIS). Ιδιοκτήτες της Τράπεζας είναι:

1-Bank ofAmerica (Rockfeller)
2-CitiGroup
3-WelleFargo
4-J.P. MorganChase (Morgan)

H BIS ελέγχει όλο το Τραπεζικό σύστημα της Δύσης. Η επιλογή της πόλης για την εγκατάσταση του Στρατηγείου δεν έγινε τυχαία.

Αποφασίστηκε από την ελίτ του CFR (Council on Foreign Relations), γιατί είναι μια περιοχή όπου μπορεί να συγκεντρώνονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να λαμβάνουν μυστικές αποφάσεις.

Το Στρατηγείο βρίσκεται σε μια δασική έκταση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Εκεί κοντά έχει την έδρα της και η ιταλική Μασονική ΣτοάΡ-2 που αποφάσισε τη σύσταση της Gladio.

Εκεί βρισκόταν και το στρατηγείο του Χίτλερ (Nazi International) όπου έπαιρναν όλες τις αποφάσεις πριν και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τον περασμένο χρόνο (2011) αποκαλύφθηκε ότι εκεί βρισκόταν και ο Στρατός African Command που ίδρυσαν οι ΗΠΑ για να κάνουν επιχειρήσεις στην Αφρική».

Ο κ. Bilbilik καταλήγοντας επισημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Καπιταλισμός συνεχίζει να επιβάλει την ηγεμονία του με τα όργανα που διαθέτει. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι αποφάσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στην Ε.Ε.

Με όλα αυτά ξεκαθαρίζει λιγάκι το τοπίο για το πώς φτάσαμε σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα σχέδιο που εφαρμόζεται σε βάρος του λαού και της χώρας, δυστυχώς με την εκούσια ή ακούσια συμβολή των πολιτικών μας.
http://www.elzoni.gr/html/ent/106/ent.20106.asp