Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η πλήρης αποδόμηση του ΓΑΠ.!!!!!!!!!!!!!!!!












Η πλήρης αποδόμηση του ΓΑΠ.

Η διακυβέρνηση της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, έχει να επιδείξει ένα πρωτότυπο παγκόσμιο ρεκόρ. Κατάφερε να υποβαθμίσει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει τομέας στον οποίο ο ΓΑΠ να μην έχει καταφέρει να μικρύνει την Ελλάδα.

Αυτό δεν έγινε τυχαία. Ούτε από ανικανότητα του ΓΑΠ, ούτε από λάθος εκτίμηση του ίδιου ή των συνεργατών του. Υπήρχε εξ’ αρχής σχέδιο, από εξωθεσμικά διεθνή και εγχώρια συμφέροντα, ώστε να επιτευχθεί αυτό και ο....
ΓΑΠ υπηρέτησε με ευλάβεια το συγκεκριμένο σχέδιο, προκείμενου να επιδιωχθούν με τον καλύτερο τρόπο, γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές επιδιώξεις, οι οποίες είναι επικίνδυνες για τα εθνικά μας συμφέροντα. Σύμφωνα με τους «καθεστωτικούς» η Ελλάδα ανέκαθεν άνηκε στη Δύση… Ο ΓΑΠ το πήγε ακόμα παραπέρα…

Η Ελλάδα πρέπει να είναι ένας πιστός σύμμαχος των Αμερικανών και όχι των υπολοίπων Δυτικών… Αυτό δημιούργησε ανισορροπία στις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως με τον Γαλλογερμανικό άξονα, ενώ χωρίς καμία περιστροφή «έκαψε» και το χαρτί της «εξ’ ανατολών» αντιμονοπωλιακής συνεργασίας με Ρωσία και Κίνα…

Η χώρα εκτέθηκε από μόνη της, απογυμνώθηκε από την ίδια της την κυβέρνηση και αποτέλεσε εύκολη λεία στα χέρια των γερακιών του καπιταλισμού, προκειμένου να υποχρεωθεί να οδηγηθεί ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Η Ελλάδα της εθνικής υπερηφάνειας και της ανάπτυξης έγινε ξαφνικά το μαύρο πρόβατο της υφηλίου και χώρα παράδειγμα προς αποφυγή.

Η «λύση της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και η προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων με τον Γαλλογερμανικό άξονα πάσχει εκ των προτέρων, διότι δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση.

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όπως λένε και οι μορφωμένοι… Η μόνη λύση είναι να οδηγηθούμε σε εκλογές και να μιλήσει ο λαός.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο ελληνικός λαός δείχνει να βγαίνει από το λήθαργο της ευδαιμονίας του.

Μπορεί οι αμερικανικές εταιρίες επικοινωνίας που είχε φέρει στη χώρα μας ο ΓΑΠ, να κατάφεραν μέχρι σήμερα καλή χειραγώγηση του πλήθους και των μαζών, όμως από ότι φαίνεται ακόμα και η πλέον καλοστημένη επιχείρηση προπαγάνδας, έχει και τα όρια της.

Ο κ. Παπανδρέου πλέον κατηγορείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ελληνικό λαό για την καταστροφή της χώρας, μπαίνοντας πολύ πρόωρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Μαζί του συγκατηγορούμενοι είναι και οι βουλευτές που ψήφισαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα αντισυνταγματικά εκτρώματα που ωθούν την χώρα στην ύφεση, την φτώχεια και εν τέλει στην καταστροφή.

Ο κόσμος ζητά να φύγουν οι σημερινοί κυβερνώντες για να νιώσει τη δική του νέα Μεταπολίτευση ο τόπος.

Ο κ. Παπανδρέου απέδειξε ότι λειτούργησε συνειδητά καθοδηγούμενος από καλά οργανωμένα εγχώρια και ξένα κέντρα αποφάσεων, εξαπατώντας τον λαό και οδηγώντας τη χώρα στη «μέγγενη» του Μνημονίου.

Μπορεί οι διάφοροι κουκουλοφόροι «γνωστοί- άγνωστοι» και τα διατεταγμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία για να αντιμετωπίσουν κάθε μορφή λαϊκής αντίδρασης, ωστόσο το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η νέα Μεταπολίτευση έρχεται. Με εντελώς νέα πρόσωπα και το κυριότερο με εντελώς νέα νοοτροπία…!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/12/blog-post_20.html