Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

 Εγώ δεν θέλω να σταθώ στο αν ήταν σωστή η,λάθος η συναίνεση που έγινε μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.για την παιδεία.
 Επίσης δεν θέλω να σταθώ και στα σενάρια συγκυβέρνησης που ακούγονται δεξιά και αριστερά,ιδιαίτερα από κύκλους προσκείμενους στους κ.κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. κυρίους ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ και ΔΗΜΑ.
  Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι όπου νάναι θα τους πάρουμε με τις ΝΤΟΜΑΤΕΣ και τα ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ εκεί στη ΣΥΓΓΡΟΥ.
   Αυτή η παράταξη  σπηλώθηκε και  διαπομπεύτηκε τόσο μα τόσο πολύ από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ για να μπορέσουν να τυλίξουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ σε μια λαδόκολλα και να του ρουφήξουν το μεδούλι.
   Συνεχώς βγαίνουν όλο και περισσότερα περιστατικά για τις ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ και τα ΦΑΟΥΛ που έκαναν στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για να μπορέσουν να τον ρίξουν ,έτσι ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να ολοκληρώσει το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
   Αν νομίζει η Ν.Δ.ότι μπορεί να μας δουλεύει στη ψύχρα και στο τέλος να δούμε στο μπαλκόνι τον Γιωργάκη ,η,τον Μπένυ αγκαλιά με τον Σαμαρά,είστε βαθιά νυχτωμένοι.
  Αυτά προς το παρόν.
  Υ.Γ. Γιατί ρε γαμότο δεν είναι δυνατόν ,μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει,να βλέπουμε τον ΑΡΟΥΛΗ και τον ΚΟΥΛΗ να χαριεντίζονται με την ΑΝΝΟΥΛΑ.
   Γιατί η ΑΝΝΟΥΛΑ όταν γίνει η Ν.Δ. κυβέρνηση ( μεταξύ μας,με τα όργια που έχει η Ν.Δ δεν το πολυπιστεύω),θα πηγαίνει από διαδήλωση σε διαδήλωση,με δάκρυα στα μάτια και θα γαβγίζει εναντίον της.