Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κάθε ΜΜΕ που κλείνει, μια αλυσίδα λιγότερη.


Έχει γίνει πλέον κατανοητό απ’ όλους, ακόμα και από εκείνους που δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να το παραδεχτούν, ότι προκειμένου να αλλάξει ρότα αυτή εδώ η χώρα και να μπει στην τροχιά που αρμόζει στον πολιτισμό και στην ιστορία της, δηλαδή αφενός σε τροχιά ανάπτυξης, αφετέρου στην παγκόσμια πρωτοπορία της δημοκρατίας και του πολιτισμού, αναγκαία προϋπόθεση είναι να καταρρεύσει αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο....
πολιτικό σύστημα που επί τόσες γενεές έχει καπελώσει το ταλέντο και απομυζά τη δημιουργικότητα των Ελλήνων 

Χωρίς την πλήρη κατάρρευση του παλιού πολιτικού συστήματος (θεσμών και πολιτικού προσωπικού), που κρατά τα κλειδιά και φρενάρει οποιαδήποτε αλλαγή, καμία προσπάθεια του λαού και καμία οικονομική θυσία δεν πρόκειται να αποδώσουν. Τα μνημόνια είναι καθαρά μια προσπάθεια διάσωσης αυτού του καρκινώματος που κατατρώγει ολόκληρο το κοινωνικό σώμα, προκειμένου άφρονα να επιβιώσει το ίδιο.

Όμως για να καταρρεύσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, θα πρέπει πρώτα να καταρρεύσουν τα δόντια του, που δαγκώνουν το μυαλό του λαού και το κρατούν φυλακισμένο. Θα πρέπει δηλαδή πρώτα να καταρρεύσουν τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, που κρατούν την κοινωνία σε καταστολή, προκειμένου να επιβιώνει σε βάρος της αυτό το κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό σύστημα.

Κάθε κρατικοδίαιτο λοιπόν ΜΜΕ που κλείνει είναι και μια αλυσίδα λιγότερη για την απελευθέρωση του ελληνικού λαού.