Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Υπέροχη κωλοτούμπα από την Άννα Διαμαντοπούλου !


Εθνικό σπορ έγινε η κωλοτούμπα. Πανικόβλητοι οι πολιτικοί μας, αλλάζουν θέσεις, πιό γρήγορα κι από υαλοκαθαριστήρες, που λέει κι ο Χάρρυ Κλυνν.
Δείτε την είδηση από το newpost, έχει μεγάλη πλάκα:

Απο τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας οι συνεργάτες της Άννας Διαναντοπούλου είχαν στείλει στα emails των κοινοβουλευτικών συντακτών την ομιλία της υπουργού Παιδείας στην οποία ανάμεσα στα άλλα υπήρχε και η φράση «η επαναδιαπραγμάτευση είναι εφικτή ακόμα και το φθινόπωρο αν υπάρχει εθνική συστράτευση και σαφή δείγματα ικανότητας υλοποίησης των στόχων».


Όλοι οι δημοσιογράφοι λοιπόν περίμεναν με αγωνία την υπουργό να μιλήσει στις 19:30 πως αναφερόταν στα mails.

Η ώρα περνούσε όμως, πήγε 8, 9, 10 αλλά η Άννα πουθενά. Τι είχε γίνει; Έφυγε εσπευσμένα από τη Βουλή για να «σώσει» την Εύη Χριστοφιλοπούλου από τα νύχια των πρασίνων δασκάλων συνδικαλιστών.

Η υφυπουργος είχε παει στη συνεδρίαση της ΠΑΣΚΕ δασκάλων όμως το κλίμα σιγά σιγά άρχισε να αγριεύει και έτσι η κ.Χριστοφυλοπούλου αναγκάστηκε να πάρει την Υπουργό τηλέφωνο ζητώντας της βοήθεια.

Η κ.Διαμαντοπούλου έσπευσε αλλα κατάφερε να ξεμπερδέψει αργά το βράδυ με αποτέλεσμα να μιλήσει στη Βουλή γύρω στα μεσάνυχτα. Οι ελάχιστοι δημοσιογράφοι που είχαν μείνει άκουσαν την υπουργό αλλά το απόσπασμα περι επαναδιαπραγμάτευσης είχε εξαφανιστεί.

Γιατί ; Διότι η υπουργός διάβασε και ξαναδιάβασε την ομιλία της και αποφάσισε να αφαίρεσει την επίμαχη φράση για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες ότι συντάσσεται με την άποψη Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση.

Έτσι λοιπόν, έγινε μία βραδινή «κωλοτούμπα» σαν κι αυτές που χάρισαν στη Νάντια Κομανέτσι τα απόλυτα «10αρια» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976.

newpost
http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_6230.html