Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Η αποκάλυψη και η μεγάλη αλήθεια του Παπαθανασίου στο Mega.

Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 26, 2010

This movie requires Adobe Flash for playback.
Η πρώτη μεγάλη αλήθεια είναι για τον ρόλο της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι και προφανώς ο λόγος για τον οποίον καλούνται προσκεκλημένοι από χώρες προς βρώσιν. Δείτε και τι λένε οι Αδιάβροχοι για το θέμα, που έβγαλαν και το βίντεο. Εδώ να θυμήσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει επερώτηση για το περιεχόμενο των συνομιλιών της πρόσφατης συνόδου όπου συμμετείχε ο ανεκδιήγητος υπουργός οικονομικών κύριος Παπακωνσταντίνου. Η επερώτηση δεν απαντήθηκε ποτέ. Δεν χρειαζόταν άλλωστε, τα είδαμε από πρώτο χέρι με την εκποίηση της Ελληνικής οικονομίας.
Ας γίνει αυτό μάθημα, για το πόσο ασύδοτοι είναι οι κυβερνητικοί λειτουργοί που αγνοούν παντελώς τον Ελληνικό λαό αλλά τρέχουν ασθμαίνοντες σαν τα σκυλιά για να πάρουν το ξεροκόμματο της αίγλης μίας λέσχης ραμολί και οικονομικών λαμογιών.
Η δεύτερη μεγάλη αλήθεια και εδώ θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Παπαθανασίου είναι που ξεφτίλισε το “Μεγάλο” κανάλι όταν τον ρώτησαν “γιατί δεν πήρε μέτρα”. “Πήρα μέτρα τρεις φορές!” απάντησε. “Δεν ήταν επαρκή” ανταπάντησαν οι φωστήρες του Mega. “Μα όταν τα έπαιρνα εσείς οι ίδιοι λέγατε ότι ήταν αντιλαϊκά, απάνθρωπα και σκληρά, τώρα μου λέτε ότι ήταν ανεπαρκή;; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!”
Εκεί βέβαια “τελείωσε ο χρόνος” του Παπαθανασίου. Δείτε το βίντεο, τα επίμαχα θέματα στην αρχή και στο τέλος. 
http://olympia.gr/2010/12/26/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1/#more-45636