Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Αποκάλυψη: Γιατί πλήρωσε 700 Ευρώ ο πρωθυπουργός στο κομμωτήριο!

Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 26, 2010
http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/02/news-george-papandreou-india.jpgΑπόρησαν πολλοί στο άκουσμα της είδησης, ότι το κούρεμα του

πρωθυπουργού κόστισε 700Ευρώ (η είδηση εδώ: Δώσε Γιώργο!! Δώστου να καταλάβει! Ζήσε το μύθο σου λεβέντη μου!)
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν το θέμα από τεχνικής πλευράς. Δηλαδή, τι διάολο θα κούρευε ο κύριος πρωθυπουργός αφού οι τρίχες στο κεφάλι του είναι λιγότερες από τους πελάτες σε επαρχιακό καφενείο που διαχειρίζεται οπαδός του ΠΑΣΟΚ και απαγορεύει το κάπνισμα.
Η αποκάλυψη λοιπόν ήρθε από τα χείλη της στυλίστριας του γνωστού κομμωτηρίου του Ψυχικού που επιμελείται την εμφάνιση της εκλεκτής πελατείας. Αιτία ήταν η απαίτηση του πρωθυπουργού να μιμηθεί το στυλ του πολιτικού ινδάλματος της, της τ. Ουκρανής πρωθυπουργού κυρίας Ιουλίας Τιμοσένκο!
Ναι, της ηγέτιδας της πρώτης πορτοκαλί επανάστασης, της γυναίκας που άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση του ΓΑΠ στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Η Ιουλία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μεγάλους επιτυχημένους πολιτικούς άνδρες όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Γεωργίας Σακασβίλι και άλλοι. Φαίνεται πως ο θαυμασμός του Έλληνα ηγέτη δεν έμεινε μόνο στις μεθόδους και τις πρακτικές της Ουκρανής ομολόγου του αλλά έφτασε και στην ταυτοποίηση του εξωτερικού παρουσιαστικού.
Το γεγονός όμως ότι η Τιμοσένκο αντιμετωπίζει πλέον βαρύτατες κατηγορίες (Μέγα λαμόγιο η Ουκρανή “Γιωργάκης”!!), αποθάρρυνε τον κύριο Παπανδρέου από το να υλοποιήσει την πρόθεση του και εικάζεται ότι το κόστος εντέλει αναφέρεται σε αφαιρούμενη προσθετική, την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορεί να βάζει και να βγάζει όποτε το θελήσει.
Α, μια και αναφέραμε την Γεωργία, δείτε τι έπαθε ο εκεί “Καραμανλής” για να καταλάβετε πως ένας άνθρωπος μπορεί να ανέχεται να τον βρίζουν και όμως να το βουλώνει: Νεκρός στο διαμέρισμα ενός φίλου του βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, Ζουράμπ Ζβανία, πιθανότατα μετά από διαρροή αερίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Νάνο Μεραμπιτσβίλι.
«Στις 05.00 (τοπική ώρα) οι φρουροί ανήσυχοι γιατί ο πρωθυπουργός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρήκαν νεκρό τον Ζβανία και τον φίλο του» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.
«Είναι σαφές ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε δηλητηρίαση λόγω διαρροής γκαζιού. Πρόκειται προφανώς για ατύχημα» πρόσθεσε.
Ο Ζβανία,41 ετών και πατέρας τριών παιδιών, ήταν από τους βασικούς συμμάχους του πρώην προέδρου της Γεωργίας, Εντβαρντ Σεβαρτντνάντζε πριν ανατραπεί κατά εξέγερση της αντιπολίτευσης που έφερε στην προεδρία της χώρας τον σημερινό πρόεδρο Μιχαήλ Σακασβίλι.
Σύμφωνα με αναλυτές, σε πρώτη φάση ο νέος πρωθυπουργός της χώρας θα είναι κάποιος από το στρατόπεδο του Σακασβίλι ή ο πανίσχυρος υπουργός Αμυνας, Ιρακλί Οκουατσβίλι. ( η είδηση το 2005 από τον ΣΚΑΙ). 

http://olympia.gr/2010/12/26/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-700-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85/#more-45536