Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Οι δόλιες αναφορές του απατεώνα Χριστοφοράκου. Έγγραφο – ντοκουμέντο για αναφορά του στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Στα χέρια μεγάλης εφημερίδας βρίσκεται έγγραφο ντοκουμέντο (πιθανότατα από την δικογραφία για την υπόθεση Siemens) το οποίο δείχνει τον βαθμό σήψης των στελεχών της εταιρείας που “φακέλωναν” με απίστευτους χαρακτηρισμούς και σπέκουλα Έλληνες πολιτικούς. Φακέλωμα το οποίο διακριτικά το ονόμαζαν “briefing” και ανανεωνόταν χρονικά.

Το συγκεκριμένο έγγραφο μάλιστα αναφέρεται σε υποτιθέμενη συνάντηση της τότε δημάρχου Αθηνών με ηγετικά στελέχη της Siemens Γερμανίας στο Μόναχο!
Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως η συνάντηση αυτή είχε αναφερθεί και όταν είχαν έρθει στην δημοσιότητα τα στοιχεία της “καυτής ατζέντας” της Siemens, με αναφορά όμως απλού ημερολογίου. Αντίθετα, το έγγραφο είναι ολόκληρο Business plan για το τι έχει γίνει, τι θα μπορούσε να γίνει, ποια είναι η κυρία Μπακογιάννη, το βιογραφικό της, το πολιτικό της μέλλον και άλλα προκλητικά. Παραθέτουμε ενδεικτικά:
  • Η κυρία Μπακογιάννη θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας ή Εξωτερικών (!!)
  • Η κυρία Μπακογιάννη είναι εν δυναμει πρωθυπουργός (αυτά την εποχή της παντοδυναμίας Καραμανλή)
  • Έχει ισχυρές διεθνείς διασυνδέσεις, ιδιαίτερα με μεγάλο Αμερικανικο λόμπυ!
  • Ελέγχει το 60% των βουλευτών (σσ. εννοεί του κυβερνώντος κόμματος).
Μα το πιο εξωφρενικό είναι αυτό:
  • Πρέπει να την ευχαριστήσουμε για την προσφορά της, αφού μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το έργο μας στους Ολυμπιακούς αγώνες στην δήμαρχο του Πεκίνου!

Δηλαδή ο ανεκδιήγητος φυγόδικος απατεώνας, έχει το θράσος να παρουσιάζει την κυρία Μπακογιάννη ως “πλασιέ” της εταιρείας στο εξωτερικό από την θεσμική της θέση, διαφημίζοντας μάλιστα ένα προϊόν το οποίο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ! Ενώ σήμερα είναι στο στόχαστρο όσοι ενεπλάκησαν στην προμήθεια του.
Μιλάμε για απύθμενο θράσος. Βλέπετε και μόνοι σας ότι η αναφορά έχει συνταχθεί από τον ίδιο το Χριστοφοράκο και απευθύνεται στους προϊσταμένους του στην Γερμανία.
Το γιατί ο Χριστοφοράκος είχε τόσο μεγάλη σπουδή να παρουσιάσει την κυρία Μπακογιάννη ως πανίσχυρη και πολύτιμη για την εταιρεία, είναι προφανώς ένα μέρος του ελεεινού του χαρακτήρα. Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε διαφορετικά…
http://olympia.gr/2010/12/31/siemens-dora/#more-46325