Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Φόρος τιμής στη συνέπεια του "παραταξιακού" Γ. Τράγκα!!

Η βάση της Ν.Δ., η οποία δικαιώθηκε με τον πιο επώδυνο τρόπο για την επιλογή της να στηρίξει τον Κ. Καραμανλή στις εκλογές του 2009, οφείλει, έχει χρέος να μην ξεχάσει κανέναν από αυτούς που συνέβαλλαν στην αποδόμηση του προέδρου, αυτούς που τον πολέμησαν, αυτούς που τον πρόδωσαν, προδίδοντας συγχρόνως όλο τον ελληνικό λαό!!!
Η










Τράγκας: τι είπε για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή [video]

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας για το σχέδιο δολοφονίας που είχε στηθεί σε βάρος του Κώστα Καραμανλή; Δείτε το σχετικό βίντεο.
Ο Γιώργος Τράγκας τάραξε τα νερά αναφερόμενος σε λεπτομέρειες για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε μπει για 242 μέρες σε «καραντίνα», δείχνοντάς του ότι έπρεπε να φύγει» δήλωσε ο Γιώργος Τράγκας.
Η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Τράγκας επιβεβαιώνεται και από την προειδοποίηση της Μυστικής Υπηρεσίας της Ρωσίας, όσο και από το γεγονός ότι απέναντι από το σπίτι του στη Ραφήνα βρέθηκε όπλο που στόχευε το εσωτερικό που αποδεικνύει ότι υπήρχε οργανωμένοσχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
Μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα, υπάρχουν ενδείξεις για σχέδιο δολοφονίας, ενώ άσκησε δίωξη και κατά αγνώστων.
Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Τράγκα να μιλά για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή:

Τα πρωτοσέλιδα από το