Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Γράμμα στο λαό έστειλε ο Βύρων Πολύδωρας(Όλο το κείμενο)


Καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν στους "ποικιλόχρωμους κουλτουρο...μαρξιστές"

«Γράμμα στο λαό» έστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας καλώντας τον να αντισταθεί στο λαϊκισμό και χαρακτηρίζοντας μέγα λάθος ίσως και μοιραίο για τον τόπο αν δεν υπερψηφισθεί στις 17 Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία. Αίσθηση μάλιστα προκαλούν οι τόνοι αυτοκριτικής αλλά και η σκληρή επίθεση με σαφείς υπαινιγμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μπάιρον μάλιστα δεν διστάζει να αναφερθεί σε ποικιλόχρωμους κουλτουρομαρξιστές και παλαιοπασόκους που «μας απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες».
Ολόκληρο το κείμενο:
Ο μέγας Δελφικός μύστης και δάσκαλος της ηθικής, ο Πλούταρχος, έλεγε: «Η άγνοια του κακού εμποδίζει τον άνθρωπο να δει και να ακολουθήσει συνειδητά το καλό». Σα να μιλούσε για το σήμερα. Δεν μπορώ να αφήσω τους συμπολίτες μου ανειδοποίητους.
Σας ειδοποιώ λοιπόν. Μην αγνοείτε το κακό που απειλεί την πατρίδα μας εάν γίνει το μέγα λάθος στις 17 Ιουνίου. Και θα είναι λάθος -ίσως και μοιραίο- αν δεν υπερψηφισθεί η ΝΔ, είτε από θυμό είτε από δικαιολογημένη για τα χίλια μύρια βάσανα αγανάκτηση. Δεν είναι το αλάνθαστο ή το ιδεώδες κόμμα η ΝΔ. Είναι όμως το καλύτερο δυνατό. Είναι το σύμβολο της πολιτικής σταθερότητας, της δημοκρατικής συνέχειας και συνέπειας, της Ελληνο-Ευρωπαϊκής ιδέας και πραγματικότητας. Είναι η κιβωτός των αξιών μας, που συναιρούνται στο παμπάλαιο, τίμιο και αληθινό τρίπτυχο: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Οι ποικιλόχρωμοι κουλτουρομαρξιστές μάς απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της. Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες». Σερφάρουν σκαρφαλωμένοι, ένα ολόκληρο τσούρμο συνιστωσών, μυστήριων γκρουπούσκουλων και παλαιοπασόκων, πάνω στη σάπια σανίδα της ψευδοεπανάστασης και του ψευδοριζοσπαστισμού τους, αφιονισμένοι και άπληστοι για εξουσία, στα θολά κύματα του λαϊκισμού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον τόπο.
Αυτοί είναι. Να αντισταθούμε πρέπει και στις σειρήνες των λαοπλάνων και αυτοσχέδιων λαθρεμπόρων ξένων ιδεών, που τις περιφέρουν με αναίδεια και θράσος για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους, παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες. Σκεφθείτε, φίλοι μου δυο φορές αυτά που σας λέω. Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της ΝΔ για να σώσουμε την Πατρίδα μας. Αυτός είναι ο ιερός σκοπός των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Νυν υπέρ πάντων ο αγών!»