Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Παπανδρέου : Είμαστε στο σημείο «break or make» έχει το θράσος να κάνει και δηλώσεις ο γελοίος εδω που μας έφτασε αντι να τον συλλάβουν

Θέμα εβδομάδων είναι η χρεοκοπία της χώρας, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έκανε έκκληση για λήψη άμεσων μέτρων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη.
Μιλώντας στο Bloomberg, ο κ. Παπανδρέου διευκρίνισε πως η στάση πληρωμών είναι ζήτημα εβδομάδων για την Ελλάδα και ως εκ τούτου πρέπει να σχηματιστεί γρήγορα μια κυβέρνηση που θα αποδείξει στους Ευρωπαίους ότι η χώρα είναι αξιόπιστη….
Είμαστε στο σημείο «break or make» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος σημείωσε πως «η χώρα έχει υπογράψει μια συμφωνία, ενδεχομένως να πρέπει να γίνουν αλλαγές, αλλά πρέπει να φανούμε αξιόπιστοι σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει με τους εταίρους μας».
http://citypressblog.wordpress.com/2012/06/11/%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-break-or-make-%ce%ad%cf%87/