Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τώρα δηλαδή μαζεύτηκαν οι αποτυχημένοι να μας σώσουν??????


Τώρα δηλαδή μαζεύτηκαν οι αποτυχημένοι να μας σώσουν;

Βρισκόμαστε σήμερα στην κατάσταση της χρεωκοπίας και της διακριτικής ακόμη αλλά αυξανόμενης πίεσης για πλήρη υποταγή και ισοπέδωση ή αποχώρηση από το ευρώ
Βρισκόμαστε εδώ όχι με ευθύνη του Έλληνα πολίτη, όχι με ευθύνη του ελληνικού λαού. Μπορεί να φωνάζει και να χτυπιέται αλλά πληρώνει ιδρώνει και προσπαθεί.
Βρισκόμαστε εδώ με πλήρη ευθύνη του συστήματος εξουσίας ενημέρωσης καθοδήγησης και διακυβέρνησης. Βρισκόμαστε εδώ με 100% ευθύνη της ελληνικής ελίτ.

Εσείς ανεχτήκατε την κατασπατάληση του
δημοσίου χρήματος, εσείς αποποινικοποιήσατε την διαφθορά και την παραοικονομία εσείς κάνατε καθημερινότητα το έγκλημα στα ψηλά, εσείς ακυρώσατε την δικαιοσύνη και παραγράψατε ευθύνες δικές σας, εσείς τσακίσατε του θεσμούς που φτιάξατε. Εσείς μας παγιδέψατε στο ευρώ, εσείς φάγατε τα 4 ΚΠΣ, εσείς δεν φταίξατε ευνοϊκό περιβάλλον επενδύσεων, αλλά περιβάλλον απαξίωσης και αρπαχτής,

Εσείς καταστρέψατε την παραγωγική βάση της χώρας, εσείς κλείσατε τις δουλείες και τις επιχειρήσεις, εσείς δεν είδατε τους κακούς καιρούς που έρχονταν. Εσείς διασύρατε την χώρα και τους έλληνες στο αιώνα τον άπαντα εσείς παραδώσατε τα κλειδιά στις αγορές στου νταβατζήδες και στους εργολάβους.

Εσείς σκοτωθήκατε να αρπάξατε την κουτάλα και διορίσατε σπαταλήσατε ξεκατινιασθήκατε και ξεπουληθήκατε για αυτή, εσείς θελήσατε να κάτσετε στην καρέκλα της εξουσίας και της ευθύνης δεν βάλαμε κανέναν με το ζόρι. Εσείς καθυστερήσατε να πάρετε μέτρα, εσείς πήρατε ανεπαρκή μέτρα και υπογράψατε στο βρόντο τα ανέφικτα μέτρα, εσείς τα εκτελέσατε ανεπαρκώς. Εσείς καθυστερήσατε, εσείς φέρατε το μνημόνιο, εσείς διορίσατε τα στελέχη που θα τα εφάρμοζαν, εσείς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.

Ο λαός έχει χίλια δίκια να φωνάζει και να φρικάρει καθώς βλέπει ότι τώρα μαζευτήκατε όλοι μαζί οι αποτυχημένοι για να μας σώσετε. Ο Λαός ως βάση κομμάτων ποτέ δεν ερωτήθηκε και ποτέ δεν συμφώνησε σε τίποτα. Ο λαός ως εκλεκτορικό σώμα εξαπατήθηκε ξανά και ξανά. Ο Λαός είναι το θύμα και αυτό τον αθωώνει.
‘Όταν μεθαύριο θα καταρρεύσουμε, κάτι που είναι “στανταράκι” μαθηματικά βέβαιο -μαζί σας δεν χωρά αμφιβολία- δεν θα φταίει ούτε ο συντεχνιασμός, ούτε ο εργαζόμενος, ούτε ο φοροφυγάς, ούτε ο πολίτης.
Δηλαδή μάλλον θα φταίει κυρίως ο πολίτης που στο πρώτο μνημόνιο η και νωρίτερα δεν καθάρισε το τόπο, αλλά αφενός αυτή η ευθύνη θα έχει προεξοφληθεί και δεύτερον ποιος θα έχει την ψυχραιμία να το δει εκείνη την ώρα;
Για αυτό το λέμε από σήμερα.
Πάρα τα όσα συζητούν στα ψηλά και αντιλαμβάνονται Υπάρχουν αθώοι πολίτες και πάρα πολλοί που αθωώνονται καθημερινά.!!!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html