Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Το έγκλημα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε σχεδιασθεί πριν τις εκλογές και πήρε σάρκα και οστά μόλις βγήκε, φτάνει στο τέλος του. Ένα τέλος που παρομοιάζεται πλέον, σαν το τέλος του φίλου του Γιωργάκη, συνταγματάρχη ΚΑΝΤΑΦΙ, για την χώρα μας.
Μία περήφανη χώρα, που σέρνεται από την παρούσα κυβέρνηση, σε κατοχή.
Και η ειρωνεία είναι, ότι σε λίγες μέρες, ενώ γιορτάζουμε το περήφανο ΟΧΙ στον άξονα, αυτή η κυβέρνηση μας παραδίδει στον άξονα, όχι μετά από μια βαριά ήττα στο πεδίο της μάχης, αλλά με μία απλή υπογραφή σε κάποια μπυραρία του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!
Βρισκόμαστε πλέον υπό ανεπίσημη κατοχή και σε λίγες μέρες και επίσημα. Ο Γερμανός, πλέον νέος πρωθυπουργός, είναι εδώ και ετοιμάζει τα πλάνα του, για την επομένη μέρα. Ήδη πλέον τα κοράκια ,σχεδιάζουν πως θα μοιράσουν τα ιμάτια της χώρας. Έτσι ακριβώς συμβαίνει. Ο δε ΓΑΠ εκβιάζει, λέγοντας, ότι θα φέρει την νέα επαίσχυντη σύμβαση να την περάσει από την Βουλή με 180 βουλευτές! Πιστεύει ότι θα βρει και άλλους συνένοχους ώστε στο έγκλημα που ετοιμάζει πλέον. Λέτε να βρει;
Αυτό το ερώτημα το απευθύνω πλέον στο Αντώνη. Και το απευθύνω σε αυτόν, διότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η επόμενη κυβέρνηση. Αλλά τι είδους κυβέρνηση θα είναι; Ένα νέο βελτιωμένο ΠΑΣΟΚ; Μία κυβέρνηση που θα ανεχθεί Γερμανούς επιτρόπους να αλωνίζουν την χώρα; Θα είναι πρωθυπουργός καρικατούρα όπου άλλοι θα αποφασίζουν γι αυτόν και αυτός απλά θα εκτελεί; Θα βλέπει την χώρα του να βυθίζεται στον βόθρο της Μερκελ και αυτού του περιέργου με το καροτσάκι; Θα είναι πρωθυπουργός σε μια επαρχία της Γερμανίας; Θα τα δεχθεί όλα αυτά για να γίνει πρωθυπουργός;
Πιστεύω και εκφράζω προσωπική άποψη, ότι δεν θα τα δεχτεί αυτά. Αλλά έστω και τώρα να βγει από τα γραφεία και να γίνει ένα με τον κόσμο. Να βγει και να πει στον λαό, ότι εγώ είμαι Ελληναρας και δεν θα ανεχτώ νέα κατοχή. Αν δεν βγει μπροστά και δεν πάρει την χώρα στην πλάτη του να την σώσει, δεν έχει αύριο. Διότι και να γίνει κυβέρνηση δεν θα μείνει για πολύ. Αλλά όχι μόνο αυτό. Θα περάσει και αυτός στην ιστορία σαν τους προηγούμενους πρωθυπουργούς της χώρας!
Κύριε Σαμαρά αν είστε πατριώτης, πιστεύω ότι είσαι , έφτασε η ώρα να βγεις μπροστά και να γίνεις εθνικός ηγέτης. Μπορείς να το κάνεις; Αν μπορείς κάντο. Και επειδή λένε ότι σε έχουν δέσει χειροπόδαρα, από αυτό το δέσιμο, αν υπάρχει, την λύση θα στην δώσει ο λαός. Πως λένε στο γήπεδο; Έλα στον λαό σου;. Έτσι και συ έλα στον Ελληνικό λαό και κανείς δεν θα σε πειράξει.
Βγές μπροστά και ο Έλληνας θα σε στηρίξει μέχρι τέλους, να διώξεις όλα τα όρνεα που ετοιμάζονται να το κατασπαράξουν. Αν δεν το κάνεις και πρωθυπουργός να γίνεις, η τύχη σου θα είναι η ίδια με τους προηγούμενους.
Να η ευκαιρία μην την χάσεις.
Μόλις διάβασα την δήλωση ΔΕΝΔΙΑ. Ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα ψηφίσει την σύμβαση αν είναι συμφέρουσα!!!!!!!
Βλέπεις Άντωνη, πόσο χρειάζεσαι τον λαό, να καθαρίσεις την βρωμιά;
Μία λύση λοιπόν έχεις. Γίνε ένα με τον Έλληνα να καθαρίσεις την χώρα!
Υ.Γ. Ο Αρχιεπίσκοπος πήγε στο ΚΑΤΑΡ; Γιατί θα γίνει ιμάμης;