Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μείζον θέμα εκτροπής του πολιτεύματος από την απάντηση κρατικού υπαλλήλου στην Ελβετική εφημερίδα…

 Πήρε ή δεν πήρε κρατικές χορηγίες η Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού; Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο τέλος του άρθρου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ή ο κρατικός υπάλληλος παρέβει τα καθήκοντα του ή υπάρχει ακύρωση του κοινοβουλίου στην πράξη!
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, επικοινώνησαν με τον κύριο Αχιλλέα Παπαρσενο, επικεφαλής του Ελληνικού γραφείου τύπου στη Γενεύη για το θέμα της Ελβετικής εταιρείας του Α. Παπανδρέου. Ο κύριος Παπάρσενος λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τους διαβεβαίωσε ότι η Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου “δεν έχει πάρει ούτε δραχμή από το Ελληνικό δημόσιο”!!
Την ίδια στιγμή όμως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, έχει καταθέσει επερώτηση από την 28η Ιουνίου ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
  • ØΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • ØΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
  • ØΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Με Θέμα:  Κρατικές χορηγίες στην “I4CENSE”! Διαβάστε όλη την επερώτηση εδώ: Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού
Και κοντεύουν δύο μήνες χωρίς να έχει πάρει απάντηση! Δεν έχει πάρει απάντηση σε μία ερώτηση που τα απαιτούμενα στοιχεία δεν χρειάζονται πάνω απο μισή ώρα συλλογής! Το τι σημαίνει αυτό, το καταλαβαίνουμε όλοι, είχαμε ζήσει από κοντά και τα μαγειρέματα στο λογιστήριο της Siemens με τα Κατενάτσιο και τα …αναδρομικά πιστωτικά τιμολόγια!
Την απάντηση λοιπόν που δεν έχει πάρει εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού, φαίνεται πως την είχε εύκαιρη ο κύριος Παπαρσενος, μαζί με την αγιογραφία του αδελφού του πρωθυπουργού. Τις έδωσε μαζί στην εφημερίδα, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
  • Ο κύριος Παπάρσενος να έχει την ενημέρωση που αρνούνται να δώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί, άρα οι υπουργοί  έχουν καταργήσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία προς όφελος της οικογενειοκρατίας,
  • Η απάντηση του κυρίου Παπάρσενου να είναι αποκύημα της φαντασίας του, άρα τελεί ελλιπώς τα καθήκοντα του
  • Η εφημερίδα να έβγαλε την συνομιλία από το μυαλό της.
Και στις τρεις περιπτώσεις, η ξεκάθαρη απάντηση του κυρίου Παπάρσενου μπορεί να ξεδιαλύνει το “μυστήριο” της τοποθέτησης του, όχι όμως και το μυστήριο της χρηματοδότησης, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα του “event”.
Sponsors & Partners
Οργανωτές: Η οργάνωση του αδελφού του πρωθυπουργού εμφανίζεται πρώτη.
Co-organised By
i4cense
EIB
C&C International Group of Companies
ΧΟΡΗΓΟΙ: Δείτε ενδεικτικά. Κύριος χορηγός, το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ! Το ίδρυμα που είναι συνυφασμένο με τον μόχθο και τα όνειρα του Ελληνικού λαού. Ένα ίδρυμα που παρουσίασε ΖΗΜΙΕΣ μετά από διαχρονική ισχυρή παρουσία! Φέρεται όμως, ως κύριος χορηγός.
Η κοινή λογική λέει ότι τους τελευταίους αιώνες, ο χορηγός και δη ο κύριος, πληρώνει ΧΡΗΜΑ. Λεφτά.


TT HELLENIC POSTBANK S.A.
Lead Partner
TT HELLENIC POSTBANK S.A. is a publicly traded bank in the Athens Stock Exchange, a member of the Hellenic Banking Association, the European Savings Banks Group and the World Savings Banks Institute.
TT HELLENIC POSTBANK has a century-long history in the Greek banking sector, a wide depositor base, a healthy loan book and capital adequacy ratios amongst the highest in Europe. The recent stress tests results prove that the Bank actually has the required potential and the financial background to sustain economic growth and be there for citizens, as always, in times of crisis and need.
For this purpose, HELLENIC POSTBANK is engaged in a relentless path of growth and development, to respond better to consumer needs.

Ακολουθούν η Εθνική τράπεζα, η ΔΕΠΑ, το υπουργείο τουρισμού κλπ. Κάντε κλικ στο αρχικό λινκ και θα τα δείτε “Όλα”.
Η ένοχη σιωπή των υπουργών είναι κατ’ ουσίαν η απάντηση.
Υπάρχει λοιπόν κάποιος εισαγγελέας σε αυτή την χώρα εκτός από τον Καλούση;
Θα διασυρετε τα πάντα σε αυτή την χώρα;
Συνεχίζεται.