Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Απειλές κατά Σαμαρά και του ελληνικού λαού



Σήμερα ( 8/7 ) η ¨Καθημερινή¨ , δια χειρός του ανταποκριτή της Αθανάσιου Έλλη από την Ουάσινγκτον , ΑΠΕΙΛΕΙ ( ¨συμβουλευτικά¨ )  τον Αντώνη Σαμαρά ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  γενικότερα με βαθυστόχαστες Ατλαντικές σκέψεις… , από τις οποίες καταγράφουμε την πιο χαρακτηριστική και συμπερασματική !


ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ – ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ! 
“…Εάν ο πρόεδρος της Ν.Δ. πιστεύει ότι αφού κερδίσει τις εκλογές οι Ευρωπαίοι- θα αναγκαστούν να τον αποδεχθούν και θα αγνοήσουν το παρελθόν, -πλανάται….Εάν δεν προβεί σύντομα σε πρωτοβουλίες προσέγγισης -όποιες αυτός κρίνει αναγκαίες- τη στάση του -ίσως πληρώσει η χώρα – στο μέλλον…¨  

Την υπόλοιπη βαθυστόχαστη ανάλυση μπορεί να την διαβάσετε εδώ :
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_07/07/2011_448343

Flashback
(Επιστροφή στο ¨σενάριο τρόμου του 2007 – 2008 ¨ , ¨όλα στην μάχη¨ για την επιβολή  της  ¨ Full Democracy.¨ του American Dream  με το ¨All-American Team ¨ του Γεωργίου (β΄) Παπανδρέου )  :
Θυμάστε αυτό το  ΠΑΝΟΜΟΙΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ άρθρο του 2007 ;
¨ΒΗΜΑ¨  ΠΑΡΑΚΕΥΗ – 29 / ΙΟΥΝΙΟΥ / 2007 : ¨…ΠΡΟΣΟΧΗ ( !) … Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας είναι μικρή . Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ Μ Α Ν Ι Α Σ – ΔΙΟΤΙ Ο Λ Ο Ι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Π Λ Ε Ο Ν ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ …¨
alt


Τι είχε προηγηθεί και τι ακολούθησε του άρθρου εκείνου : 

Στις 14 Μαρτίου 2007 η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν)


– Το άρθρο βρίσκεται εδώ :

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη Ζeyno!)

Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ.Μπράιζα (Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών , ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: “μην προχωράς με τον αγωγό”

Το δημοσίευμα ( το οποίο εμφανίστηκε στην ίδια έκδοση , παράλληλα με το παραπάνω ¨προειδοποιητικό κύριο σχόλιο του ΒΗΜΑτος , δεν θυμάμαι εάν τότε το κύριο άρθρο στο καθημερινό Βήμα το έγραφε ο ¨Alexis ¨ , κ. Παπαχελάς ή ο αυτοπροσώπως ο κ. Ψυχάρης …) εδώ :

alt



Η απάντηση μπορεί να δοθεί με την συνολική ανασκόπηση  όλου του ¨πάζλ¨ και σε ότι ακολούθησε μέχρι σήμερα . 

Στην Πάρνηθα ξημερώματα Παρασκευής 29 Ιουνίου 2007 , τα όμορφα δάση όμορφα καίγονται…,
Λίγο αργότερα , στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς . Ο Γ. Παπανδρέου ζητά ¨εκλογές ή οικουμενική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης…¨ και σύμπασα η βαθυστόχαστη ¨Αριστερά¨ όλων των ιδεολογικών ρευμάτων διαπιστώνει την ¨ανικανότητα της κυβέρνησης Καραμανλή , που δεν ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις, δεν έχει αρκετά πυροσβεστικά ¨. Και ειρωνεύονται όλοι οι ¨αντιπολιτευόμενοι¨ την ¨συνομωσιολογία ¨ που παραβλέπει ¨τις δομικές αδυναμίες του αστικού κράτους στην λαϊκή διαχείριση των  πραγμάτων…¨ .


Το ¨πνεύμα¨ ενός πρώην Μακρονησιώτη ήταν περίπου αυτό :http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=183346

Και στην συνέχεια , το 2008 , μετά από μια επιτυχή παρατεταμένη εξέγερση κρατουμένων ενάντια στις συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές , ( η οποία από απόσταση χρόνου θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν ¨προεόρτιο¨ του Δεκέμβρη, ανεξάρτητα από ορισμένα δίκαια αιτήματα , πάντα υπάρχουν και δίκαια αιτήματα σε αυτές τις καταστάσεις )  ¨ένας τρελός αστυνομικός¨ εκτελεί έναν πιτσιρικά , τον Αλέξη Γρηγορόπουλο που είχε δικαίωμα να ζήσει ,  και ξεκινά ¨αυθόρμητα¨  η ¨Εξέγερση των Αθλίων του Βίκτωρα Ουγκώ ¨( ¨αριστερές λογοτεχνικές περιγραφές¨ ) με μπόλικη συμμετοχή ¨κολασμένων από τον Γ΄ Κόσμο¨ και άλλων ¨όμορων χωρών¨  που τα ¨στέκια τους¨ έβγαζαν ¨αντικειμενικές¨  ανακοινώσεις για ¨εκδίκηση¨ για την χρόνια καταπίεση τους από το Ελληνικό κράτος…

Μια ¨εξέγερση¨ που είχε σχεδόν προαναγγελθεί με δηλώσεις ¨προοδευτικών¨ , μετά τα γεγονότα και τις συγκρούσεις μεταναστών –αστυνομίας στο Παρίσι στις αρχές του 2008 , όπως της κ. Διαμαντοπούλου που έλεγαν ¨ πως δεν μπορεί αυτή η εξέγερση θα έρθει και σε μας¨ . Και ως δια μαγείας ήρθε.

Και είχε –και- πολλά γνήσια χαρακτηριστικά – κυρίως οι πρωινές κινητοποιήσεις της μαθητικής νεολαίας ανέδειξαν πολλά προβλήματα της στην σύγχρονη εποχή. Όπως  την έλλειψη προοπτικής , την ανεργία και τον πνευματικό ευνουχισμό της από το σύστημα γενικότερα.
Άλλοι όμως προσπάθησαν να χειριστούν το ¨σχέδιο¨ και άλλοι προσπάθησαν να προωθήσουν τα αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά σχέδια τους.

Όχι , για επέμβαση του στρατού δεν μίλησαν τότε …, αλλά για πρόσκληση της ¨Ευρωχωροφυλακής ( ¨EUROGENFOR ¨  ειδικό σώμα στα πλαίσια της ¨Ευρώπης των Λαών¨ για την καταστολή –εσωτερικών-κοινωνικών εξεγέρσεων ) από την Β. Ιταλία  (  με Γάλλους , Ισπανούς , Πορτογάλους και Πολωνούς…)  σκέφτηκαν σοβαρά και απείλησαν ΑΠΟ ΤΟΤΕ. Σήμερα είναι ακόμα πιο έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια μετά από παρατεταμένες ενέργειες εξάρθρωσης της Ελλάδας και του λαού της ο Κ. Καραμανλής ( ο οποίος δεν είναι καθόλου άμοιρος ευθυνών, τουναντίον μάλιστα)  προκήρυξε -πρόωρες εκλογές- ( που του συνέστησαν και οι ¨Κεντρώοι Εκσυγχρονιστές¨ του κόμματος του , όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Σουφλιάς )  προαναγγέλλοντας ¨δημοσιοοικονομική λιτότητα¨ , ενώ το¨All-American Team ¨  του American Dream  του Γεωργίου (β΄) Παπανδρέου , απάντησε ΚΥΝΙΚΑ , σύμφωνα με το σχέδιο των Λεσχών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και της ¨Σοσιαλιστικής Διεθνούς των ΗΠΑ ¨ , ότι ¨Λεφτά Υπάρχουν¨ …, κερδίζοντας εύκολα τις εκλογές από ένα λαό που δεν έχει εδώ και δεκαετίες πολιτικό κριτήριο , ιδανικά και όραμα , εκτός από το να ψάχνει αυτούς που το υπόσχονται ¨πως λεφτά και κονδύλια υπάρχουν και για την πάρτι του…¨.

Οι Δούλοι κέρδισαν το 2010 τις εκλογές από τους Σκλάβους.
Και ήρθαν οι επίσημες ¨αποκαλύψεις¨  , για αυτό που ο λαός γνώριζε και διαισθανόταν ήδη , μέσα από τις στήλες των ¨Επικαίρων¨ για το τι έγινε μεταξύ 2007 -2009 .
Διαβάσαμε τις αναλύσεις και τις ενέργειες των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για το πως θα εξόντωναν Άγγλοι –Γάλλοι – Ισραηλινοί κ.α  , σύμφωνα με τις αναφορές της , τον Κ. Καραμανλή για να επιταχυνθεί η έλευση της ¨Πολυπολιτισμικής  Democracy ¨ του δικού τους ¨Georg¨ .  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στα “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”
20/06/2011 –  Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες»
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=22439

Αποκάλυψη 2: Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για αποσταθεροποίηση και Ανατροπή
07/07/2011 – http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=24211&category_id=86
 

Το θέμα είναι, όμως, να μας βοηθούν οι υπηρεσίες και τα διάφορα έντυπα ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και όχι ¨κατόπιν εορτής¨. Τις σκοπιμότητες τους για το timing  οφείλουμε να τις λάβουμε υπόψη. Αυτό δεν θα πει ότι θα ¨παρακάμψουμε¨ και θα προσπεράσουμε τα ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα τα εντάξουμε , όπως και το σημερινό δημοσίευμα της ¨Καθημερινής¨ στην συνολική θεώρηση της σημερινής κατάστασης.

Και δεν θα παραβλέψουμε ότι ο κ. Παπανδρέου , στα πλαίσια της συνάντησης στην Αθήνα  των Σοσιαλ-ληστών το Σάββατο που μας πέρασε είχε καλέσει και τους ¨facebooker¨ της Αιγύπτου και της Τυνησίας που δρομολόγησαν την εξέγερση για την ¨Νέα Μέση Ανατολή¨ με πολύ ¨άμεση δημοκρατία¨. Όλο το παιχνίδι θα πρέπει να το έχουμε υπ΄όψιν μας , όπως αυτό για την ¨κατάργηση των κομμάτων γενικά…¨ , των ¨Κοινοβουλίων γενικά…¨ , για μια ¨Δημοκρατία ¨ με άμεση επικοινωνία και ¨διαβούλευση¨  με τον κάθε Γ. Παπανδρέου με ¨chat¨ , ¨e-mail και ¨no-governmentGOVERNMENT¨ και τις ¨μη¨-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ οργανώσεις…

Θα πρέπει να μελετηθεί το ¨πολύ επίσημο¨ Αμερικάνικο Ίδρυμα ¨ FREEDOMHOUSE¨    http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=1  ,http://www.freedomhouse.org/images/NiT/NIT2011-cover.jpg   , το οποίο προώθησε και προωθεί τα ¨ειρηνικά δημοκρατικά κινήματα¨ από την Γιουγκοσλαβία ( Otpor ) μέχρι την Ουκρανία – Γεωργία – Λευκορωσία και σήμερα στην Μέση Ανατολή…( στην Ελλάδα ; )

Θα πρέπει να σπουδαστεί η θεωρία του εκτιμώμενου ως  ¨πνευματικού πατέρα¨ όλων αυτών των ¨ειρηνικών κινημάτων ανυπακοής για την άμεση δημοκρατία¨. Του ¨οπαδού του Γκάντι¨  και ιδρυτή του Albert Einstein Institution , καθηγητή των πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Βοστώνης ,  Gene Sharp ( 83 ετών σήμερα, http://files.newsnetz.ch/bildlegende/35642/444439 pic_970x641.jpg ) και τα βιβλία του ,  τα οποία αποτέλεσαν ¨παράδειγμα προς μίμηση ¨  , εκτός των άλλων ,  και για τους ακτιβιστές  στον Αραβικό κόσμο ( ¨The Politics ofNonviolent Action¨, ¨198 Methods of Nonviolent Action¨) , του οποίου τις θεωρίες  ¨ειρηνικής ανατροπής καθεστώτων¨ διαδίδει το γνωστό Αμερικάνικο ¨ Thinktank¨,  ¨International Center on Nonviolent Conflict¨

Για να κατανοηθώ σωστά : Δεν επικεντρώνομε στον άνθρωπο και τις θεωρίες του.  Ο ίδιος σε συνεντεύξεις ισχυρίζεται , παρά τις διάφορες καταγγελίες  Μ.Μ.Ε. του Ιράν και άλλων χωρών, πως παρακολουθεί από την τηλεόραση ¨με έκπληξη τις ενέργειες των θαυμαστών του στον κόσμο¨. ΤΟΝΙΖΩ όμως τον ¨Χειρισμό¨  και την διάδοση των θεωριών του από τα γνωστά ¨Κέντρα¨ για την …¨Άμεση Δημοκρατία¨   και  τις ¨Ειρηνικές Επαναστάσεις¨  με ¨Δούρειους Ίππους ¨,   όπως επίσης και την επιτυχία που είχαν μέχρι τώρα αυτές οι ¨επαναστάσεις¨ .

Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στην συνολική ρύθμιση της ¨Μέσης Ανατολής¨  και το ¨σύστημα της μέχρι τώρα πολιτικής εκπροσώπησης νοσεί¨  ( Κοινοβούλιο ) .

Νοσεί εκτός των άλλων διότι το σύστημα δεν το θέλει πια αυτό σύστημα , δεν το εξυπηρετούν  τα ¨ Κοινοβούλια ¨ και τα ¨Γενικά Σώματα- Σύνολα ¨.
Ο στόχος ήταν πάντα ο ¨κοινωνικός κατακερματισμός¨ ( με ¨ατομικά δικαιώματα¨ και ¨πολυπολιτισμικές κοινωνίες ¨ )  και η δημιουργία ¨υποσυνόλων¨  με τα οποία θα διαπραγματεύεται η κάθε Εξουσία… πιο εύκολα …Οπότε για όχι  και ¨συμμετοχική¨ – ¨άμεση δημοκρατία¨ ( στην ¨Περιφέρεια¨  βέβαια…) ;

Βλέπε σχετικά βιογραφικά για τον Gene Sharp   :
http://en.wikipedia.org/wiki/Gene_Sharp
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Gene_Sharp&printable=yes

Σήμερα Κυνικά και πάλι οι Επικυρίαρχοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης απειλούν , τον  κ. Α. Σαμαρά και τον Ελληνικό Λαό.  Πιστεύοντας , όχι στην βασική μας ιστορία , αλλά στην Φαναριώτική και Νεοφαναριώτικη.

Δεξιοί – Αριστεροί – Κεντρώοι ας ξυπνήσουμε , ας ενωθούμε μέσα σε πνεύμα Ελευθερίας – Ισότητας και Αδελφότητας , για τον Λαό και την Πατρίδα.  

Τίποτα άλλο δεν μας είναι πιο γνώριμο. Καμία φαντασιακή κοινωνία δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει , μπροστά στα σημερινά δεδομένα , σιγουριά και ανθρώπινη αξιοπρέπεια

(Πηγή citypress)