Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ Δ.Ν.Τ. , ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ—ΝΤΟΡΑ «ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ» ΓΙΑ… ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ…!!!


ΓΙΑΤΙ Δ.Ν.Τ. , ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ—ΝΤΟΡΑ «ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ» ΓΙΑ… ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ…!!!
«ΑΦ΄ΕΝΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ και «ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ… ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…!!!


Τα γεγονότα έχουν ξεκαθαρίσει…
Η Κυβέρνηση του Γιώργου και τά «Εξαπτέρυγα» Καρατζαφέρης—Ντόρα, αφού απέτυχαν στο πρώτο Μνημόνιο , ετοιμάζονται να επιβαρύνουν τον Ελληνικό λαό με δεύτερο, άνω των 100 δις ευρώ .!
Η εκπλήρωση του όρων του νέου Μνημονίου-- ως είναι λογικό-- ξεπερνά την Συνταγματική προθεσμία διακυβέρνησης από την παρούσα Κυβέρνηση και πέφτει επάνω στην επερχόμενη Κυβέρνηση Σαμαρά.
Μη γεννάται σε κανένα καμία αμφιβολία, ότι ο Σαμαράς και η Ν.Δ. θα κερδίσει και με διαφορά τις εκλογές.
Δεν τα ομολογούν τώρα οι «Ναυλωμένες Ουκρανέζες» των Μ.Μ.Ε., επειδή θα αποδυναμώσουν τον Γιώργο στην Ευρώπη, έν όψει της διαπαραγμάτευσης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, πού θα μας οδηγήσει στην υπογραφή του νέου Μνημονίου..
Ο μεγάλος του φόβος είναι η επαναλαμβανόμενη καθημερινά πρόθεση Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του 1ου Μνημονίου.
Αυτοί λένε:
Ο Σαμαράς ζητάει επαναδιαπραγμάτευση του 1ου Μνημονίου από το οποίον έμείς θα χάσουμε δις ευρώ, ποιος μας εγγυάται ότι ότι θα μας πληρώσει στο 2ο για το οποίον από τώρα φωνάζει ότι δεν θα ψηφίσει;;;
Άρα από τώρα να «συναινέσει» ο Σαμαράς στο Μεσοπρόθεσμο πού αποτελεί και το προοίμιο του 2ου Μνημονίου προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα λεφτά μας , κυρίως με πρόσθετες υποθήκες εις βάρος της Εθνικής μας περιουσίας και Κυριαρχίας…!!!
Τώρα εκτός από τις εκβιαστικές προθέσεις του Δ.Ν.Τ. και των παγκόσμιων τοκογλύφων πού θέλουν να βάλουν στην ίδια γραμμή «ενοχής» τον Σαμαρά με τον Γιώργο, την Κυβερνησή του και τα «Εξαπτέρυγα του Μνημονίου», Καρατζαφέρη—Ντόρα, ο Πρωθυπουργός και τα «Εξαπτέρυγα», έχουν πρόσθετο λόγο να επιδιώκουν την…συναίνεση…
Τρέμουν το «Ειδικό Δικαστήριο»…!!!
Δεν ξέρουν πως θα εξελιχθεί η αγανάκτηση και ο ξεσηκωμός του κόσμου στις πλατείες.
Ήδη ο θρασύδειλος Καρατζαφέρης καταφέρθηκε κατά των «Αγανακτισμένων Πολιτών»…
Κυρίως τρέμουν την δήλωση Σαμαρά για «Εξεταστική» στην οικονομία και κάτω από ποίες συνθήκες οδηγηθήκαμε στο Δ.Ν.Τ….!!!
Με μία «συναίνεση» από πλευράς Σαμαρά και οι τοκογλύφοι του Δ.Ν.Τ. , εξασφαλίζονται και ο Γιώργος με Καρατζαφέρη—Ντόρα …γλιτώνουν…!!!

http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/06/blog-post_02.html