Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

-Καλώς ήλθες Ντομινίκ. Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν...



«Σε γνωρίζω από τη κόψη του σπαθιού τη τρομερή…»
Μοιραίοι και άβουλοι, οι Έλληνες πολίτες, οδηγούνται, βασανιστικά αργά, στα κρεματόρια του νέου Άουσβιτς που στήνει η εγχώρια ηγεσία με την Τρόικα.
Κι όλα αυτά σ ένα φόντο ατιμωρησίας για τα καθάρματα που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα.
Για όλους εκείνους που πήραν τις χοντρές μίζες και τώρα βουλιάζοντας στις πολυθρόνες των ακριβών ξενοδοχείων του κόσμου, λοιδορούν τον μαλάκα λαό για την κόλαση που τον περιμένει.
Κανένα κάθαρμα δεν πήγε φυλακή και αναρωτιέται κανείς από πού κρατάνε τον Γιώργο Παπανδρέου μιζοφοράκους πολιτικούς και επιχειρηματίες, για τα στελέχη των κρατικών οργανισμών, για όλα αυτά τα τσογλάνια. και δεν τολμά να στήσει γκιλοτίνες στο Σύνταγμα για τους μιζοφοράκους πολιτικούς και επιχειρηματίες, για τα στελέχη των κρατικών οργανισμών, για όλα αυτά τα τσογλάνια.
Από πού κρατάνε την οικογένεια Παπανδρέου και κάθεται σε αναμμένα καρφιά ο αντιστασιακός Βαλυράκης, που ποτέ δεν υπέγραψε δήλωση μετανοίας στη χούντα.
Από πού κρατάνε τον Παπανδρέου και δεν τολμάνε να κλείσουν  φυλακή το βαποράκι του Καλάμου;
Από πού κρατάνε τον Παπανδρέου και δεν τολμάνε ν ακουμπήσουν τους σεσημασμένους επιχειρηματίες της βρώμικης υπόθεσης;
Γιατί τόση πρόκληση και ατιμωρησία όταν ο πληθυσμός της χώρας οδηγείται αργά -αργά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σταμπάρουν πάνω του τον κωδικό αριθμό του μελλοθάνατου;
Όχι. Μην περιμένετε να βγείτε από την κόλαση αν δεν αισθανθούν την οργή σας.
Πεθαμένοι είστε κι εσείς και τα εγγόνια σας.
-Ντομινίκ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.
 Υ.Γ> Οι μόνοι αισιόδοξοι Έλληνες είναι ο Μανώλης Καψής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η κολλητή του Προβόπουλου Σοφία Δήμτσα.

Bookmark and Share Share