Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Άννα Νανοπούλου: Eνότητα - Συλλογικότητα - Διαφάνεια

Το στοίχημα για την 7η Νοεμβρίου είναι τεράστιο. Καλούμαστε όλοι μαζί να αντικαταστήσουμε το κεντρικό κράτος σʼ όσα απέτυχε, τα τελευταία χρόνια. Και απέτυχε σε πάρα πολλά. Πως θα το πετύχουμε ; Πρώτα απʼ όλα με ενότητα. Προτάσσουμε το συλλογικό καλό και θέτουμε σε δεύτερη μοίρα το ατομικό και αυτό το εννοούμε. Υψώνουμε μια και μόνον σημαία αυτήν της αυτοδιοίκησης και με υπερκομματική συνείδηση ξεκινούμε να κατακτήσουμε , όσα μας στέρησαν.



Οι ατομικές φιλοδοξίες δεν αφορούν τον πολίτη. Ο συμπολίτης μας ενδιαφέρεται για ένα πράγμα. Για λιγώτερα λόγια και επιτέλους αποτέλεσμα, για τον τόπο και τον ίδιο.
Είμαι αποφασισμένη να προασπίσω με όλες μου τις δυνάμεις ως αλώβητη αξία την αξιοπρέπεια στην πολιτική. Και ακόμη τον σεβασμό προς όλους και προς τους αντιπάλους, το επίπεδο του πολιτικού λόγου που στην περίπτωσή μας πρέπει να είναι κύρια και πρώτιστα αυτοδιοικητικός.

Η ενότητα, η συλλογικότητα και η διαφάνεια θα είναι η πεμπτουσία της πολιτικής μας και στην προεκλογική περίοδο, αλλά κύρια την επόμενη μέρα.

Εχουμε την δύναμη να εφαρμόσουμε πρόγραμμα ορθής κατανομής των διατειθέμενων πόρων που θα εξασφαλίζει την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Η χρηστή διοίκηση και η εκμετάλλευση των νέων ευκαιριών και κύρια η αλλαγή νοοτροπίας είναι τα κλειδιά.

Καλώ όσους συμμερίζονται τις παραπάνω αρχές σε συμπόρευση, σε μια πορεία, που μόνο ως κοινή μπορεί να νοείται.

Ολοι μαζί θέλουμε την αλλαγή.

Ολοι μαζί μπορούμε να την πετύχουμε.

http://spiros-spirosblog.blogspot.com/2010/09/e.html