Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το τέλος τους πλησιάζει...


Αυτό, το οποίο "βλέπουμε" με απόλυτη σιγουριά πλέον, είναι ότι πλησιάζει το τέλος. Ο σχεδιασμός είναι λάθος και θα καταρρεύσει το σύστημα ...Το παγκόσμιο σύστημα. Κατόρθωσαν —γιατί περί κατορθώματος πρόκειται— ένα σύστημα πολύπλοκο και με τεράστιες άμυνες να το κάνουν πιο απλό κι από ένα "μπαούλο". Ένα σύστημα, το οποίο λειτουργούσε σαν αβύθιστο πλοίο με άπειρα στεγανά, το έκαναν να μοιάζει με ενιαίο "μπαούλο", το οποίο θαλασσοδέρνεται και καθημερινά μπάζει "νερά" ...Ένα σύστημα, όπου αρκεί μια χρεοκοπία μιας χώρας ή μιας τράπεζας να το "βυθίσει" αύτανδρο.
Λογική είναι αυτήν η κατάληξη από τη στιγμή που οικονομολόγοι και τοκογλύφοι ανέλαβαν να το επανασχεδιάσουν και να το τροποποιήσουν με τις προδιαγραφές της δικής τους Νέας Τάξης. Όταν τις αποφάσεις τις λαμβάνουν οι άπληστοι τοκογλύφοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα φτάναμε στο σημείο αυτό ...Άλλος πούλησε τα "θεμέλια", άλλος "μόχλευσε" τα υποστυλώματα, άλλος έδωσεleasing τις "πολεμίστρες" και τώρα το πάλαι ποτέ απόρθητο "κάστρο" του συστήματος έχει μείνει ένα "κουφάρι", το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει. Αν κάποιος μάς ζητούσε μια εικόνα, για να καταλάβει πώς βλέπουμε το μέλλον όλων αυτών, που πρόδωσαν την πατρίδα μας —και σύντομα θα μείνουν χωρίς προστάτες— θα του δείχναμε μία φωτογραφία ...Την "προφητική" φωτογραφία του κλαίοντα ΓΑΠ.
Αυτό πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον τους και είμαστε απολύτως βέβαιοι πως έχει δρομολογηθεί εις βάρος τους μια μη αναστρέψιμη κατάσταση ...Τους κατέστρεψε η απληστία τους. Προκειμένου να πλουτίσουν ακόμα πιο πολύ απ' όσο είχαν πλουτίσει με το μεταπολεμικό μονοπώλιο της εξουσίας, οι βενιζελικοί ξεπέρασαν τα όρια. Έχασαν τις κοινωνικές συμμαχίες, τις οποίες με πολύ προπαγάνδα και πολύ κρατικό χρήμα απέκτησαν στις δεκαετίες που ακολούθησαν του Εμφυλίου. "Αδειάζοντας" σήμερα —στο όνομα των "δανειστών" και του ΔΝΤ— τους δημοσίους υπαλλήλους και τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές, στην πραγματικότητα έχασαν τη "θωράκισή" τους. Επιλέγοντας να εξυπηρετήσουν τους δανειστές μας, που είναι οι δικοί τους "ευεργέτες", ξαναγύρισαν πίσω στον χρόνο.
...Έκαναν έναν τεράστιο κύκλο και κατέληξαν εκεί απ' όπου ξεκίνησαν ...Έμειναν ξανά μόνοι απέναντι σε έναν λαό εξαγριωμένο και πεινασμένο ...Ακύρωσαν την μετακατοχική επιτυχία τους να ξεφύγουν από την οργή του λαού και να "εξαφανιστούν" από τα μάτια του ...Απομονώθηκαν ξανά και είναι πλέον ορατοί εκ νέου ως εχθροί του λαού ...Μόνοι και ελάχιστοι ...Ελάχιστοι είναι αυτοί, οι οποίοι επωφελούνται από το Μνημόνιο ...Ελάχιστοι είναι αυτοί που γίνονται πλουσιότεροι ...και είναι οι κορυφαίοι των βενιζελικών ...Οι "τυχεροί", οι οποίοι αρπάζουν δημόσια περιουσία.
Καθημερινά "εγκαταλείπουν" την κοινή "πλατφόρμα" χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τώρα —έστω και αφελώς— νόμιζαν ότι έχουν κοινά συμφέροντα μ' αυτούς. Αυτή η απομόνωση είναι σήμερα το τραγικό —και πιστεύουμε το τελευταίο— σφάλμα των βενιζελικών ...Των άπληστων και αδίστακτων βενιζελικών. Πιστεύουμε ότι δεν είναι περισσότερες από 200 οικογένειες —όλες κι όλες— αυτές, οι οποίες μας έβαλαν στο ΔΝΤ, προκειμένου να διατηρήσουν τα πλούτη τους ή να τα πολλαπλασιάσουν ...Διακόσιες οικογένειες σύγχρονων δωσίλογων ...Οι οικογένειες αυτές, που λίγο-πολύ περιλαμβάνονται στις λίστες του βενιζελικού Χριστοφοράκου και της Μέρκελ ...Οι "αγίες" οικογένειες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, οι οποίες "δανειοδοτούσαν" τους εαυτούς τους με "θαλασσοδάνεια" και τώρα τα "φορτώνουν" στο δημόσιο και άρα στο κοινό χρέος ...Όλες εκείνες οι οικογένειες, οι οποίες με δικά μας χρήματα απέκτησαν τις περιουσίες τους και με τα ίδια χρήματα θέλουν να λεηλατήσουν τη δημόσια περιουσία.
Θέμα χρόνου είναι όλοι αυτοί να την "πατήσουν". Ο κόσμος —από ένστικτο— καταλαβαίνει ποιοι είναι ...ακόμα κι αν δεν γνωρίζει ποια είναι η ιδιότητα εκείνη, που τους συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους ως συμμορία —...αλλά, γι' αυτό είμαστε κι εμείς εδώ—. Όλοι αυτοί, λοιπόν, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών, έμειναν σήμερα μόνοι τους και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνουν μόνοι τους. Γιατί; Γιατί δεν είναι μόνον αυτοί, που έχασαν τις δυνάμεις τους. Τις δυνάμεις τους τις έχασαν και οι προστάτες τους. Γενική είναι η φθορά των μεγαλοπαραγόντων της Νέας Τάξης. Στο ίδιο σφάλμα της απληστίας έχουν "υποπέσει" και τα "αφεντικά" τους και σε λίγο καιρό κανένας δεν θα μπορεί να προστατεύσει κανέναν.
Αν όλοι αυτοί ποντάρουν την ασφάλειά τους σε εσωτερικούς σχεδιασμούς, κάνουν λάθος υπολογισμούς. Αν θέλουν να επαναλάβουν παλιούς πετυχημένους σχεδιασμούς, επιστρατεύοντας τις κλασικές εμφυλιοπολεμικές απειλές, κακώς το κάνουν, γιατί τα δεδομένα δεν είναι πλέον τα ίδια. 200 οικογένειες δεν μπορούν όχι με Εμφύλιο να απειλούν τον λαό, αλλά ούτε φασαρία σε νυχτερινό κέντρο δεν μπορούν να κάνουν. Αν όλοι αυτοί ποντάρουν στον Κασιδιάρη και στον Παναγιώταρο για την επιβίωσή τους, καλύτερα να ελέγξουν τα διαβατήρια τους μην τυχόν και έχουν "λήξει" και εγκλωβιστούν ανάμεσα στα θύματά τους.
Προφήτες δεν είμαστε —σαν τους Παπανδρέου—, αλλά το "μέλλον" τους απ' ό,τι φαίνεται το "βλέπουμε" καλύτερα από τους ίδιους. Θέμα μηνών είναι να καταρρεύσει η αμερικανική Τάξη Πραγμάτων και μαζί της να πάρει και όλα τα βενιζελικά "αποβράσματα", τα οποία εδώ και έναν σχεδόν αιώνα λυμαίνονται τον τόπο ...Η χειρότερη συμμορία που έπληξε ποτέ την ελληνική κοινωνία από καταβολής ελληνισμού ...Η πιο ιδιοτελής, αδίστακτη και προδοτική ομάδα ανθρώπων που γεννήθηκε στα ιερά χώματα των Ελλήνων ...Κάποιοι έχουν πιαστεί στη "φάκα" ...κι απλά δεν το κατάλαβαν ακόμα.




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ