Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Γ. Παπανδρέου, να θυμάσαι, υπάρχει και η θεία δίκη!


Γράφει ο Δευκαλίων
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Διακόπτουμε την σειρά εκλαϊκευμένων άρθρων για τα δεινά που έπληξαν την Ελληνική Οικονομία τα τελευταία 20 χρόνια γιατί μας εξαναγκάζει η επικαιρότητα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο cocktail dinnerπου διοργανώνει το Turnaround Management Association – Toronto Chapter, στο ξενοδοχείο Fairmont Royal York Hotel, στις 7 Νοεμβρίου στις (τοπική ώρα) 17:30 (cocktail-κοκτέιλ) και 18:30 (dinner-δείπνο). Ο λόγος που ο Γιώργος Παπανδρέου ακύρωσε την εμφάνιση του στο εν λόγω event-γεγονός; Θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να...
ψηφίσει στις κρίσιμες ψηφοφορίες του πολυνομοσχεδίου για τα μνημονιακά μέτρα και τον Προϋπολογισμό.
Η στήλη έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν τον Γιώργο Παπανδρέου με τους χειρότερους των χαρακτηρισμών που υπάρχουν στο Ελληνικό λεξιλόγιο. Άπατρις, Ελεεινός, Αχρείος είναι μερικοί από τους πλέον επιεικείς χαρακτηρισμούς με τους οποίους τον έχει χαρακτηρίσει η στήλη. Όμως ο Γιώργος Παπανδρέου με τις πράξεις του φροντίζει κάθε φορά να ξεπερνάει τους οπωσδήποτε ακραίους χαρακτηρισμούς της στήλης.
Στον Θεό που λατρεύετε. Είναι ποτέ δυνατόν να κάνει ένας έστω απλός άνθρωπος τέτοιες πράξεις; Την ώρα που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις σε όρια πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας. Την ώρα που ένας ολόκληρος λαός οδεύει προς τον λιμό και την καταστροφή αυτός ο κύριος και βασικός υπεύθυνος της τραγωδίας πήγε στο Τορόντο για να διδάξει σε cocktail-dinner την μέθοδο καταστροφής ενός λαού και μίας χώρας.
Επαναστατεί η συνείδηση και το θυμικό του κάθε Έλληνα. Ακόμα και του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΣΟΚ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Ξεφεύγουν κατά πολύ από τον κώδικα συμπεριφοράς και φέρεσθαι του κάθε απλού Έλληνα. Εμείς θα αποφύγουμε να αναφερθούμε στο μέλλον στον βίο και την πολιτεία του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν έχει άλλωστε κανένα νόημα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει ατιμώρητος ελέω Αντώνη Σαμαρά (dakepekoz: Και όχι μόνο!! Και όχι μόνο!) να περιδιαβαίνει στην υφήλιο απολαμβάνοντας τον τίτλο και τα προνόμια ενός τέως Πρωθυπουργού. Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να υποφέρουν για πάρα πολλά χρόνια εξ αιτίας της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου, που συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς. Όμως, κ. Γιώργο Παπανδρέου να θυμάσαι, υπάρχει και η θεία δίκη!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6302.html#more