Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΜΠΕΝΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ... Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Έπιασε τόπο το κλαψούρισμα του Πάγκαλου ότι δεν τον είχε καλέσει ο Μπένι στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ και να σου τον σήμερα πρώτη μούρη!

Άλλη μια επανεμφάνιση που έκανε εντύπωση και μάλιστα σε κορυφαία εσωκομματική διαδικασία, ήταν αυτή του Κώστα Λαλιώτη. Έλαμψαν δια της απουσίας του ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χρήστος Παπουτσής...


Εν τω μεταξύ, τη διαδικασία ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ εξήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνδιάσκεψη του κόμματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που περίσσεψε αλλά αυτό που αναγεννιέται, δίνοντας τους άξονες του δικού του οράματος για ένα κόμμα σύγχρονο και μαζικό.

Αν και τόνισε «Σας θέλους όλους δίπλα μου», έδειξε την πόρτα σε αυτούς που τον αμφισβητούν, λέγοντας σε υψηλούς τόνους «Αυτοί που βλάπτουν την παράρταξη δεν θα συνεχίσουν να την βλαπτουν. Φτάνει! Αρκετά!».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα και ότι αναφέερεται στη βάση του κόμματος και το λαό». Όσον αφορά την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε:

«Το αποτέλεσμα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων δεν ήταν μια μεγάλη πολιτική ήττα αλλά η διάρρηξη μιας μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας που άρχισε το 1977 και κυρίως από το 1981.

Είμαστε περήφανοι για τα σύμβολα και το όνομα της παράταξής μας, τόνισε και πρόσθεσε πως «μπορούμε να αλλάξουμε το περιεχόμενό τους."Σύμβολα μας ο Ανδρέας, η Μελίνα, ο Γιώργος Γεννηματάς, ο Σάκης Πεπονής", είπε χαρακτηριστικά.

«Ξεκινάμε σήμερα με την ανασύσταση της παράταξης και αρχίσουμε με την αυτοοργάνωση», είπε και τόνισε πως «το κόμμα που οραματίζομαι είναι μαζικό, σύγχρονο, θεσμικό, παρεμβατικό και καινοτόμο», κατέληξε, αφού του έριξαν νερό για να ξυπνήσει...
πηγη
Εμείς ευχόμαστε το Πασόκ να μπεί μόνιμα στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας,και να μην υπάρχει ιτίποτα που να μας το θυμίζει

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_2520.html#mor